«Το μωρό μου πάλευε 4 χρόνια με το τέρας που λέγεται καρκίνος και το νίκησε»

«Το μωρό μου πάλευε 4 χρόνια με το τέρας που λέγεται καρκίνος και το νίκησε»

Η Lorena, μητέρα ενός 6χρονου κοριτσιού, θέλησε να μοιραστεί τον αγώνα που έδωσε η οικογένειά της με το «τέρας» για 4 ολόκληρα χρόνια! Όλα ξεκίνησαν όταν η μικρή της Emma ήταν 20 μηνών και τελείωσαν (ευτυχώς καλά) 4 χρόνια αργότερα, έπειτα από μια δύσκολη περίοδο.  

 

«Αφού όλα τελείωσαν καλά, θέλω να μοιραστώ και τη δική μας ιστορία. 

Το μωρό μου η Emma ήταν 20 μηνών όταν, μετά από 3 εβδομάδες εμετού και κατάπτωσης χωρίς λόγο, μας είπαν ότι υπήρχε μια επιθετική μάζα στο 4ο στάδιο ενσωματωμένη στην παρεγκεφαλίδα.

Μυελλοβλάστομα… Μια γροθιά στο στομάχι θα πονούσε λιγότερο! 

Από τότε ξεκίνησε η κόλασή μας: 23 ώρες χειρουργείο για την αφαίρεση της μάζας, 2 μήνες εντατικής θεραπείας, 6 κύκλοι χημειοθεραπείας συν δύο αυτομοσχεύματα με σχετικά βλαστοκύτταρα. Έμαθε να περπατάει όταν ήταν σχεδόν 5 ετών και σήμερα που είναι 6, αρχίζει να τρέχει! 

Η χρονιά που διαγνώστηκε με καρκίνο ήταν πολύ δύσκολη. Άλλαξε για πάντα όχι μόνο την καθημερινότητά μας. αλλά και τον τρόπο που βλέπουμε τη ζωή!
Ο καρκίνος είναι καταραμένος αλλά θεραπεύεται! Συνεχίστε να κάνετε δωρεές γιατί είναι ο μόνος τρόπος για να δημιουργήσετε νέες θεραπείες για αυτή την καταραμένη ασθένεια!»

Πηγή: invisibili.weebly.com

v