Μαμά από τη Λάρισα κρατούσε έγκλειστη την κόρη της για 42 χρόνια!

Μαμά από τη Λάρισα κρατούσε έγκλειστη την κόρη της για 42 χρόνια!

Μια δραματική οικογενειακή ιστορία αποκαλύφθηκε μετά τον αιφνίδιο θάνατο μιας 76χρονης, η οποία βρέθηκε νεκρή το απόγευμα του Σαββάτου στην είσοδό του σπιτιού όπου διέμενε μαζί με την 51χρονη κόρη της την οποία κρατούσε έγκλειστη για 42 χρόνια!

Στο σπίτι της οδού Ίμβρου στο κέντρο της πόλης, τα παράθυρα έχουν κάγκελα και οι αυλόπορτες αλυσίδες, θυμίζοντας φυλακή και μαρτυρώντας τα όσα βίωνε η γυναίκα που από τη στιγμή που τελείωσε την Δ' Δημοτικού ήταν κλειδωμένη μέσα.

Η 76χρονη μητέρα και η 51χρονη κόρη ζούσαν στον πρώτο όροφο της μονοκατοικίας και στο ισόγειο η αδερφή της 76χρονης. Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, η θεία της 51χρονης τσακωνόταν με τη μητέρα επειδή δεν άφηνε την κόρη να βγει από το σπίτι. Όπως είπε η θεία της γυναίκας, τα τελευταία χρόνια είχε ειδοποιήσει τρεις φορές την αστυνομία και είχε ενημερώσει αλλά δεν έδειξε κάποιος ενδιαφέρον.

Σημειώνεται πως ο πατέρας της 51χρονης απεβίωσε πριν αρκετά χρόνια.

Ερωτηματικά για τη στάση της γειτονιάς

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η 51χρονη δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας και εξαναγκάστηκε να μείνει κλειδωμένη. Ταυτόχρονα, μυστήριο αποτελεί η στάση της γειτονιάς αφού κανείς δεν μπορεί να καταλάβει πώς γίνεται τόσα χρόνια να μην διερωτήθηκαν για το πού βρισκόταν η κόρη της γειτόνισσας.

Η κοινωνική διερεύνηση της υπόθεσης κρίθηκε επιβεβλημένη από την Εισαγγελία Λάρισας, προκειμένου να απαντηθούν ερωτήματα που, μεταξύ άλλων, έχουν να κάνουν με τους λόγους για τους οποίους η οικογένεια της 51χρονης την κρατούσε κλεισμένη στο διαμέρισμα, σε κεντρική συνοικία της Λάρισας.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις, ο θάνατος της 76χρονης οφείλεται σε παθολογικά αίτια. Δίπλα της βρέθηκαν τσάντες με ψώ­νια, διάσταση που ενισχύει την εκτί­μηση ότι η 76χρονη απεβίωσε αιφνιδίως ενώ επέστρεφε σπίτι της από την αγορά. Σε κάθε περίπτωση, από την αστυνομία αποκλείστηκε εγκληματική ενέργεια, ενώ γιατρός του ΕΚΑΒ βε­βαίωσε τον θάνατο.

Πηγή: reader.gr

v