Νεογέννητο βρήκε τραγικό θάνατο - το χτύπησε αυτοκίνητο στην 1η του βόλτα 

Νεογέννητο βρήκε τραγικό θάνατο - το χτύπησε αυτοκίνητο στην 1η του βόλτα

Σοκαρισμένοι είναι η τοπική κοινωνία σε βρετανική πόλη μετά το θάνατο ενός νεογέννητου μωρού, μόλις 2 εβδομάδων. Το μωράκι, που γεννήθηκε 4 εβδομάδες πρόωρα, βγήκε την πρώτη του βόλτα αφότου επέστρεψε από μαιευτήριο αλλά, όπως φαίνεται, ήταν και η τελευταία του.

Οι γονείς του μωρού, 18 ετών και οι δύο, πήγαιναν το νεογέννητο μωράκι τους βόλτα με το καρότσι όταν μια BMW συγκρούστηκε με άλλο αυτοκίνητο, έχασε τον έλεγχο και τελικά χτυπήσει το καρότσι του μικρού Ciaran . 

Το μόλις 2 εβδομάδων μωράκι έπεσε από το καρότσι και σύρθηκε κατά μήκος του δρόμου με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά. Οι γονείς του το μετέφεραν εσπευσμένα στο νοσοκομείο αλλά δυστυχώς πέθανε λίγη ώρα αργότερα.

Ένας 34χρονος άνδρας συνελήφθη ως ο βασικός ύποπτος που προκάλεσε τον θάνατο του βρέφους, λόγω επικίνδυνης οδήγησης, ενώ αρκετοί κάτοικοι της περιοχής έσπευσαν να αφήσουν λουλούδια στο σημείο του ατυχήματος. 

Όσοι γνωρίζουν τους τραγικούς γονείς μιλάνε για δύο πολύ καλά παιδιά, που ανυπομονούσαν να έρθει στον κόσμο το μωράκι του και ήταν υπέροχοι γονείς. 

Πηγή: mirror.co.uk

v