Έφερε στον κόσμο το παιδί του αγαπημένου της 14 μήνες μετά τον θάνατό του

Έφερε στον κόσμο το παιδί του αγαπημένου της 14 μήνες μετά τον θάνατό του

Η ζωή της Sarah Shellenberger ανατράπηκε από τη μια στιγμή στην άλλη, όταν έχασε τον σύζυγό της από καρδιακή προσβολή τον Φεβρουάριο του 2020. Ο απροσδόκητος θάνατός του την διέλυσε ψυχολογικά, όμως, βρήκε παρηγοριά στον γιο τους, ο οποίος γεννήθηκε 14 μήνες μετά το τραγικό γεγονός χάρη στη βοήθεια της επιστήμης.

Τόσο η Sarah, όσο και ο σύζυγός της Scott ήθελαν πολύ να γίνουν γονείς. Μετά από καιρό άκαρπων προσπαθειών, στράφηκαν προς την εξωσωματική εγκυμοσύνη. Μετά από 2 γύρους δημιουργήθηκαν δύο βιώσιμα έμβρυα, τα οποία καταψύχθηκαν.

Δυστυχώς, ο Scott δεν κατάφερε να ζήσει για να δει το όνειρό του να πραγματοποιείται, καθώς έπαθε καρδιακή προσβολή και πέθανε. Η Sarah όμως δεν το έβαλε κάτω και χρησιμοποιώντας ένα από τα έμβρυα, έμεινε έγκυος. Καλωσόρισε στον κόσμο τον μικρό Hayes τον Μάιο του 2021.

Τώρα, είναι αποφασισμένη να χαρίσει στον γιο της ένα αδερφάκι, χρησιμοποιώντας το δεύτερο και τελευταίο έμβρυο. «Θέλω να δώσω ένα αδερφάκι στον γιο μου και ξέρω ότι και ο σύζυγός μου θα το ήθελε αυτό», είπε.

Σε παλιότερη συνέντευξή της η Sarah είχε πει για τον μικρό Hayes ότι ήταν το «αντίδοτο στη θλίψη της», ενώ είχε προσθέσει ότι μέσα απ' αυτόν ζει και ο άντρας της και το ίδιο ευελπιστεί και για το δεύτερο μωράκι της.

Πηγή: metro.co.uk

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v