«Δεν καλούν το 3χρονο κοριτσάκι μου στα παιδικά πάρτι γιατί είναι κωφό»

«Δεν καλούν το 3χρονο κοριτσάκι μου στα παιδικά πάρτι γιατί είναι κωφό»

Είναι πολύ σκληρό και λυπηρό να βλέπεις ότι μόνο το δικό σου παιδί δεν πήρε πρόσκληση για το πάρτι ενός συμμαθητή του. Πόσο μάλλον όταν αυτό δεν έτυχε μία φορά, αλλά πολλές!

Μια μαμά, της οποίας η 3χρονη κόρη έμεινε στην απ' έξω όταν τρεις συμμαθητές της έκαναν πάρτι, μοιράζεται τις σκέψεις της σ' ένα φόρουμ για μητέρες και εξομολογείται την ανησυχία της ότι ο λόγος που το παιδί της δεν λαμβάνει ποτέ καμία πρόσκληση είναι επειδή είναι κωφό.

«Το μωρό μου είναι κωφό και φοράει διπλά ακουστικά βαρηκοΐας και έτσι δυσκολεύεται με την επικοινωνία μερικές φορές. Ίσως να μην είναι αυτός ο λόγος αλλά θα ήθελα πραγματικά να γνωρίζω. Να πιάσω τους γονείς και να τους μιλήσω ή να κρατήσω το στόμα μου κλειστό; Εσείς τι θα κάνατε στη θέση μου;», έγραψε η μητέρα στην ανάρτησή της.

Πολλοί χρήστες έσπευσαν να σχολιάσουν την απαράδεκτη συμπεριφορά γονιών και ορισμένοι μοιράστηκαν δικές τους εμπειρίες. Μια μητέρα έγραψε: «Δυστυχώς, θα πρέπει να το συνηθίσεις. Το παιδί μου έχει ειδικές ανάγκες και δεν το κάλεσαν ποτέ σε πάρτι, παρά το γεγονός ότι ήμουν πάντα διαθέσιμη να το επιβλέπω και ότι είναι ένα ήσυχο πλάσμα».

Πηγή: newsweek.com

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v