Σ. Στόουν: «απέβαλα 9 φορές - σαν να πέθανα 9 φορές μαζί με τα μωρά μου»

Σ. Στόουν: «απέβαλα 9 φορές - σαν να πέθανα 9 φορές μαζί με τα μωρά μου»

Όποιος έχει υποστεί μια αποβολή ξέρει πόσο πολύ πονάει και πόσες πληγές αφήνει πίσω της. Mία από τις μεγαλύτερες σταρ της δεκαετίας των '90s, η Σάρον Στόουν, αποκάλυψε ότι υπέστη όχι μία αλλά εννέα αποβολές πριν προχωρήσει στην υιοθεσία των τριών γιων της.

Συγκεκριμένα, η Σάρον Στόουν δήλωσε πως έχει χάσει εννέα παιδιά, μετά από αποβολές που είχε στο παρελθόν, τονίζοντας πως είναι μία διαδικασία επώδυνη αλλά και μοναχική για τις γυναίκες.

«Εμείς, ως γυναίκες, δεν έχουμε ένα φόρουμ για να συζητήσουμε το βάθος αυτής της απώλειας. Έχασα εννέα παιδιά από αποβολές», αποκάλυψε η Σάρον Στόουν, η οποία είναι μητέρα τριών γιων μέσω υιοθεσίας. Του Quinn Kelly, του Laird Vonne και του Roan Joseph.

«Δεν είναι μικρό πράγμα, ούτε σωματικά ούτε συναισθηματικά, όμως μας κάνουν να νιώθουμε ότι είναι κάτι που πρέπει να αντέξουμε μόνες μας και κρυφά με ένα είδος αίσθησης αποτυχίας αντί να λαμβάνουμε τη συμπόνια και τη θεραπεία που τόσο χρειαζόμαστε», πρόσθεσε Σάρον Στόουν, τονίζοντας σε παλιότερη συνέντευξή της πως κάθε αποβολή ήταν για εκείνη κι ένας μικρός θάνατος.

Ωστόσο, η γνωστή ηθοποιός δεν άφησε τη θλίψη να την καταβάλει και προχώρησε στην υιοθεσία των 3 γιων της που κατάφεραν να μετατρέψουν τον πόνο της στην απόλυτη ευτυχία!

Πηγή: honey.nine.com.au

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v