Σ. Τζ. Πάρκερ: μου αρέσουν τα γκρίζα μου μαλλιά - είναι φυσιολογικό να γερνάω

Σ. Τζ. Πάρκερ: μου αρέσουν τα γκρίζα μου μαλλιά - είναι φυσιολογικό να γερνάω

Την γνωρίσαμε στη δημοφιλή σειρά «Sex and the City» και την αγαπήσαμε για την αυτοπεποίθηση και τη δυναμικότητά της. H γνωστή ηθοποιός Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, που πλέον είναι 57 ετών, μιλά για την απόφασή της να αφήσει τα μαλλιά της στο φυσικό τους χρώμα και όπως τόνισε, δεν θέλει τα εύσημα για κάτι τόσο φυσιολογικό.

Η διάσημη ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Allure» κι εξήγησε πως είναι κάτι πολύ απλό και δεν χρειάζεται να τη συγχαίρουν, επειδή απλώς μεγαλώνει.

«Όλοι λένε πόσο όμορφα είναι τα μαλλιά μου έτσι. Και ο Άντι Κόεν έχει ένα κεφάλι γεμάτο με όμορφα γκρίζα μαλλιά, αλλά κανείς δεν αναφέρεται σε εκείνον. Ούτε ψυχή. Δεν είμαι θυμωμένη για αυτό, αλλά είναι κάτι που παρατήρησα», ανέφερε αρχικά.

Όπως δήλωσε στη συνέχεια, έχει τύχει πολλές φορές να αντιμετωπίσει ηλικιακό ρατσισμό, αλλά μερικές φορές, κάποιοι το παρακάνουν. «Ακούω κάποια πράγματα που με κάνουν να σαστίζω. Ας πούμε, όταν άφησα τα μαλλιά μου γκρίζα, η συζήτηση γύρω από αυτό κράτησε ολόκληρους μήνες», είπε χαρακτηριστικά.

«Σκεφτόμουν πως δεν χρειάζεται να με λένε συνεχώς "γενναία". Ας επικροτήσουμε κάποιον άλλο που όντως, είχε το κουράγιο να κάνει κάτι πολύ σημαντικό», εξήγησε και τόνισε πως «αρνείται κατηγορηματικά να ξοδέψει τις σκέψεις της στα γηρατειά».

«Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να ξοδεύω τόσο χρόνο στο να σκέφτομαι ότι μεγαλώνω. Δεν είναι ότι απαξιώνω το γήρας ή τον χρόνο που περνάει, απλά δεν είναι κάτι για το οποίο στοχάζομαι και σαφώς, δεν έχω ψευδαισθήσεις», τόνισε.

Δήλωσε επίσης, πως δεν υπάρχει σωστός και λάθος τρόπος για να μεγαλώνει κανείς. Η δική της άποψη είναι ότι δεν πρέπει ποτέ να απομακρύνεις το μυαλό σου από τα πράγματα που θες να κάνεις και να σπαταλάς τον χρόνο σου στο να «προσπαθείς το ακατόρθωτο», να σταματήσεις δηλαδή τον χρόνο.

«Υπάρχουν εκατομμύρια πράγματα που θέλω να κάνω στον ελεύθερό μου χρόνο και σίγουρα, κανένα από αυτά δεν είναι το να συντηρήσω την εικόνα μου», ανέφερε και πρόσθεσε: «Όταν βγω από το σπίτι μου, θέλω να νιώθω οκ, σύμφωνα με τα δικά μου πρότυπα. Δεν μπορώ καν να σου πω με σιγουριά τι είδους πρότυπα είναι αυτά, αλλά σίγουρα νιώθω περισσότερο ο εαυτός μου. Δεν είναι ότι δεν έχω ματαιοδοξία, απλά δεν με ενδιαφέρει η γνώμη των άλλων».

Πηγή: protothema.gr

v