Πήγαινε για το 5ο και τελευταίο και έμεινε έγκυος σε… 4δυμα!

Πήγαινε για το 5ο και τελευταίο και έμεινε έγκυος σε… 4δυμα!

Μια μαμά πρόκειται να βιώσει κάτι πολύ σπάνιο, αφού δεν έμεινε έγκυος απλά σε 4δυμα, αλλά σε 2 ζευγάρια πανομοιότυπων διδύμων, κάτι που συμβαίνει μια φορά στις 70 εκατομμύρια!

Η Ashley Ness ήθελε ένα ακόμα παιδί για να ολοκληρωθεί η οικογένειά της. Λίγο πριν του Αγίου Βαλεντίνου, ανακάλυψε ότι είναι έγκυος και δύο εβδομάδες αργότερα, ο υπέρηχος της επιφύλασσε μια έκπληξη: δεν περίμενε μόνο ένα μωρό, αλλά τέσσερα. 

«Όταν η γυναικολόγος μου είπε ότι περιμένω 4δυμα, σάστισα! Η πρώτη μου σκέψη ήταν πως πρέπει να αγοράσουμε μεγαλύτερο αυτοκίνητο, να κάνουμε την αποθήκη του σπιτιού παιδικό δωμάτιο και να προετοιμαστώ για όσα θα ακολουθήσουν». 

Η Ashley και ο σύντροφός τους έχουν ήδη 4 παιδιά και ήθελαν ένα ακόμα, το τελευταίο όπως είχαν συμφωνήσει, για να ολοκληρώσουν την ευτυχισμένη οικογένειά τους. Ωστόσο, τα νέα δεν την ξάφνιασαν δυσάρεστα. Αντίθετα, ένιωσε ευλογημένη ενώ όσοι τη γνωρίζουν επιβεβαίωσαν ότι μπορεί να χειριστεί με άνεση τα 4δυμα που θα αναμένεται να γεννηθούν στα μέσα Οκτωβρίου. 

Πηγή: indiatimes.com

v