Πατέρας προσπάθησε να πνίξει το παιδί του - το έσωσε η μαμά του μαζί με περαστικούς

Πατέρας προσπάθησε να πνίξει το παιδί του - το έσωσε η μαμά του μαζί με περαστικούς

Ένα αποτροπιαστικό περιστατικό σημειώθηκε χθες στο κέντρο της Αθήνας με έναν πατέρα να προσπαθεί να πνίξει το παιδί του μέσα στη μέση του δρόμου. Η μητέρα του μικρού αγοριού με τη βοήθεια των περαστικών που έτρεξαν να βοηθήσουν, κατάφεραν να το σώσουν την τελευταία στιγμή.

Η υπόθεση έχει προκαλέσει σάλο και οργή καθώς φαίνεται ότι αιτία αυτής της φρικαλεότητας ήταν ένας καβγάς ανάμεσα στο ζευγάρι. Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο ΑΝΤ1, ο 35χρονος δράστης είχε τσακωθεί με τη μητέρα του παιδιού και στην ουσία χρησιμοποίησε το παιδί του ως μέσο εκδίκησης της συζύγου του.

Το βίντεο που από χθες κάνει τον γύρω του διαδικτύου σοκάρει, καθώς δείχνει τον γυμνόστηθο άνδρα να κρατά το παιδί και να προσπαθεί να το πνίξει, φράζοντας το στόμα του με το χέρι. Η μητέρα σε κατάσταση αλλοφροσύνης προσπαθεί να σώσει το μωρό της, αλλά ο 35χρονος την σπρώχνει με δύναμη.

Για καλή της τύχη οι περαστικοί δεν αδιαφόρησαν. Ένας άνδρας που είδε το περιστατικό πλησίασε και άρπαξε τον πατέρα, ο οποίος αντέδρασε έντονα, χωρίς να σταματήσει να σφίγγει το παιδί του. Ακολούθησε πάλη, με τη μητέρα του αγοριού να προσπαθεί να του αποσπάσει το παιδί, ενώ ένας ακόμη άνδρας έτρεξε να βοηθήσει και τελικά κατάφεραν να σώσουν το παιδί.



Οι περαστικοί ακινητοποίησαν τον δράστη, ο οποίος σωριάστηκε στο έδαφος, και κάλεσαν την αστυνομία. Ο 35χρονος συνελήφθη.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες ο πατέρας οδηγήθηκε στον εισαγγελέα στον οποίον ανέφερε τη δική του πλευρά, όπου υποστήριξε ότι πήγε να σώσει το παιδί του που πνιγόταν και όχι να τον πνίξει, με τον εισαγγελικό λειτουργό να τον αφήνει ελεύθερο.

Όπως έγινε γνωστό το ζευγάρι αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα ενώ και οι δύο γονείς είναι τοξικοεξαρτημένοι.

Πηγή: thetoc.gr

v