Παππά: «μετά τη γέννα γύρισα αμέσως στη δουλειά - δεν νιώθω ότι έλειψα στο παιδί»

Παππά: «μετά τη γέννα γύρισα αμέσως στη δουλειά - δεν νιώθω ότι έλειψα στο παιδί»

Η αγαπημένη ηθοποιός Ιωάννα Παππά βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και μίλησε για την μητρότητα και τον σύντροφό της σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη.

Η ηθοποιός είπε ότι με τον σύντροφό της ξεκίνησαν ως φίλοι και έπειτα από αρκετά χρόνια, έγιναν ζευγάρι. Στη συνέχεια μίλησε για το πώς συνδυάζει την εργασία με την μητρότητα, λέγοντας ότι: «Όταν γέννησα γύρισα μέσα σε 25 μέρες στη δουλειά. Δεν αισθάνθηκα ποτέ όμως ότι έχω λείψει από το παιδί, γιατί είμαστε μαζί καθημερινά, κάνουμε πράγματα καθημερινά, τον προσωπικό μου χρόνο τον αφιερώνω μόνο στο παιδί. Είχα βοήθεια και από τον σύζυγό μου αλλά και από τους γονείς μας».

Τέλος, η Ιωάννα Παππά αναφέρθηκε στο ηλικιακό όριο που καθορίζει την απόφαση μίας γυναίκας να γίνει μητέρα, παραθέτωντας και τη δική της εμπειρία. Σχετικά με αυτό, είπε: «Νομίζω ότι αν δεν υπήρχε το ηλικιακό όριο, θα έκανα αργότερα παιδί. Επειδή όμως υπάρχει το ηλιακό όριο έπρεπε να πάρω κάποιες αποφάσεις. Μέσα μου τα πίεσα λίγο παραπάνω τα πράγματα αλλά όχι ακραία. Είχα σκεφτεί και το ενδεχόμενο να μην μπορώ να κάνω, θα έκανα ό,τι μπορούσα και μετά θα το αποδεχόμουν».

Πηγή: protothema.gr

v