Μαμά δίνει σκληρή μάχη με τον καρκίνο: «θέλω να δω την κόρη μου να μεγαλώνει»

Μαμά δίνει σκληρή μάχη με τον καρκίνο: «θέλω να δω την κόρη μου να μεγαλώνει»

H Κelly Butler κατάφερε να μείνει έγκυος στα 40 της μετά από πολλά χρόνια άκαρπων προσπαθειών και έπλεε σε πελάγη ευτυχίας. Στις 27 εβδομάδες, όμως, η χαρά της μετατράπηκε σε δυστυχία, καθώς διαγνώστηκε με μια σπάνια μορφή καρκίνου...

Η άτυχη μητέρα ανακάλυψε ότι είχε χρόνια μυελογενή λευχαιμία ύστερα από μια απλή εξέταση αίματος. Πρόκειται για μια σπάνια μορφή καρκίνου που παρατηρείται συνήθως σε ασθενείς άνω των 70 ετών και η Kelly ξεκίνησε αμέσως φαρμακευτική αγωγή. Παρά το γεγονός ότι η θεραπεία ήταν ασφαλής για την εγκυμοσύνη, οι γιατροί επέμειναν να γεννήσει την κόρη της 4 εβδομάδες νωρίτερα. Έτσι, η Milly May γεννήθηκε τον Νοέμβριο του 2020.

Η Kelly συνέχισε τις θεραπείες, εκ των οποίων η μία ήταν η μεταμόσχευση μυελού των οστών, που δυστυχώς, απέτυχε. Όταν όμως οι γιατροί τής είπαν ότι της απομένουν δυο μήνες έως δυο χρόνια ζωής, ολόκληρος ο κόσμος της κατέρρευσε.

Όπως είπε, δεν μπόρεσε να απολαύσει ούτε την εγκυμοσύνη ούτε την μητρότητα λόγω της κατάστασης της υγείας της, αλλά θα ήθελε έστω να δει το κοριτσάκι της να μεγαλώνει. Γι' αυτό και συνεχίζει να παλεύει μέχρι σήμερα με νύχια και με δόντια για να κρατηθεί στη ζωή.

Η επιστήθια φίλη της, Sandra Clarke, μίλησε στο BlackCountryLive λέγοντας «Είμαστε πραγματικά αντιμέτωποι με τον χρόνο. Αν ο αριθμός των λευκών αιμοσφαιρίων της αρχίσει να μειώνεται, αυτό θα σημαίνει ότι πεθαίνει. Και αυτή είναι η φρικτή πραγματικότητα» και πρόσθεσε «Πρέπει να βρούμε κάτι που θα τη βοηθήσει τώρα. Ιδανικά, κάτι που θα την οδηγήσει σε ύφεση, αλλά αν όχι, τότε κάτι που θα παρατείνει τη ζωή της. Της έχουν δοθεί δύο μήνες με δύο χρόνια και θέλουμε να δει τη Milly να μεγαλώνει. Έχει περάσει τόσα πολλά...».

Προς το παρόν, η Kelly επικεντρώνεται κυρίως στο να περνάει χρόνο με την κόρη της. Η οικογένεια και οι φίλοι της δημιούργησαν ένα GoFundMe page έτσι ώστε να μπορέσουν να τη στείλουν στο εξωτερικό για να κάνει πιο εξειδικευμένες θεραπείες. 

Πηγή: coventrytelegraph.net

v