«Έγινα γιαγιά... πριν ακόμα γίνω μαμά»

«Έγινα γιαγιά... πριν ακόμα γίνω μαμά»

Kαμιά φορά η ζωή δεν μας τα φέρνει όπως τα περιμένουμε. Τρανή απόδειξη αυτού είναι η ιστορία της παρακάτω γυναίκας, η οποία έγινε στα ξαφνικά... γιαγιά, χωρίς όμως να έχει δικά της παιδιά!

«Γνώρισα τον σύζυγό μου πριν από 15 χρόνια μέσα από μια εφαρμογή που σε βοηθούσε να βρεις το ταίρι σου. Όσα ραντεβού είχα βγει μέχρι τότε ήταν απογοητευτικά, οπότε δεν περίμενα πολλά...

Καθώς η φωτογραφία του όμως ήταν ευχάριστη και το μήνυμά του ευγενικό, αποφάσισα να δώσω μια ευκαιρία. Ήταν 11 χρόνια μεγαλύτερός μου, χωρισμένος και είχε τρία παιδιά. Φαινόταν ειλικρινής και γλυκός άνθρωπος και όταν μιλήσαμε για πρώτη φορά στο τηλέφωνο αμέσως νιώσαμε οικεία. Τελικά, γίναμε ζευγάρι.

Όταν γνώρισα τα παιδιά του ήταν όλα στην εφηβεία. Δεν τα μεγάλωσα, αλλά είχα πάντα ενεργό ρόλο στη ζωή τους. Το 2012 παντρευτήκαμε με τον πατέρα τους και ήταν δίπλα μας σε αυτή την υπέροχη μέρα. 

Κάποια στιγμή η κόρη του άντρα μου μάς ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος! Την ίδια μέρα ακριβώς η μικρότερη αδερφή μου μού είχε τηλεφωνήσει για να μου πει ότι θα γινόμουν θεία. Ήταν απίστευτο αλλά θα γινόμουν και θεία και γιαγιά πριν ακόμα γίνω μάνα! Μέχρι τότε δεν είχα αποφασίσει ότι δεν ήθελα δικά μου παιδιά, οπότε η όλη ιδέα μου φαινόταν παράλογη. Παρόλα αυτά, ήμουν πολύ χαρούμενη που θα καλωσορίζαμε δύο νέα μέλη στην οικογένεια.

Τα μωράκια θα γεννιόταν με ένα μήνα απόσταση το ένα από το άλλο και όταν, το σκέφτηκα με έπιασαν τα γέλια. Θα γινόμουν γιαγιά πριν από την μητέρα μου. Όπως καταλαβαίνετε, κάναμε πολλά αστεία γύρω από το θέμα.

Φέτος τα μικρούλια μας γίνονται 5 χρονών και είναι πολύ δεμένα μεταξύ τους. Παίζουν μαζί και είναι αξιαγάπητα. Όταν ο γιος της κόρης του άντρα μου με φωνάζει γιαγιά, χαμογελάω ασυναίσθητα γιατί πραγματικά τον αγαπώ πολύ. Κάποτε και οι γιοι του άντρα μου θα κάνουν παιδιά και πραγματικά, ανυπομονώ! Θέλω να είμαι καλό πρότυπο για τα... εγγόνια μου»

Πηγή: scarymommy.com

v