4χρονος δημοσίευσε κατά λάθος στο Instagram... γυμνή φωτογραφία του πατέρα του!

4χρονος δημοσίευσε κατά λάθος στο Instagram... γυμνή φωτογραφία του πατέρα του!

Όταν δίνεις σ' ένα μικρό παιδί το κινητό σου για να παίξει, ξέρεις εκ των προτέρων ότι πολλά μπορούν να συμβούν, όπως για παράδειγμα, να το χαλάσει ή να στο μπλοκάρει. Είναι ένα ρίσκο... Αυτό πάντως που δεν περιμένεις με τίποτα είναι ότι θα δεις γυμνή σου φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!

 

Το μόνο που ήθελε ο πρώην αθλητής του NFL Eric Decker ήταν να κάνει ένα γρήγορο ντους. Προκειμένου να απασχολήσει τον 4χρονο γιο του, λοιπόν, του έδωσε το κινητό του τηλέφωνο για να παίξει.

Ο βενιαμίν της οικογένειας, όμως, είχε άλλα σχέδια και περιχαρής μπήκε στο μπάνιο και άρχισε να βγάζει... selfies - κι ας φαινόταν στο βάθος ο πατέρας του να πλένεται αμέριμνος. Κάποια στιγμή ωστόσο, ο μπόμπιρας πάτησε κάτι και άθελα του δημοσίευσε την επίμαχη φωτογραφία στο Instagram!

H μαμά του παιδιού συνειδητοποίησε πρώτη τι έχει συμβεί, όταν της έστειλε μια φίλη της screenshot από το Instagram Story, λέγοντάς της «Πήγαινε πάρε το κινητό του μικρού».

Όταν έμαθε και ο πατέρας τι κακό τον βρήκε είπε ότι όχι απλά δεν θα του ξαναδώσει το κινητό, αλλά θα αλλάξει και κωδικούς.

Πηγή: honey.nine.com.au

 

v