3χρονο αγοράκι μαγειρεύει μόνο του το φαγητό του σε δική του κουζίνα!

3χρονο αγοράκι μαγειρεύει μόνο του το φαγητό του σε δική του κουζίνα!

Μια μαμά προκάλεσε πολλές και ανάμεικτες αντιδράσεις στην κοινότητα του Τik Tok, όταν ανέβασε ένα βιντεάκι στο οποίο φαίνεται ο 3χρονος γιος της μαγειρεύει σε κανονική εστία mac and cheese και ο 16 μηνών γιος της να φτιάχνει τα δικά του... smoothies.

Στο βίντεο, η μαμά επαινεί τον μεγαλύτερο γιος της λέγοντας «Το 3χρονο αγοράκι μου έφτιαξε το μεσημεριανό του φαγητό». Ο μπόμπιρας έχει δικό του κουζινάκι με κανονική εστία και νεροχύτη, ωστόσο όπως ξεκαθάρισε η μητέρα του το χρησιμοποιεί μόνο όταν είναι και εκείνη μπροστά για να τον επιβλέπει.

Το συγκλονιστικό είναι ότι ο μικρούλης αφού μαγειρέψει, πλένει τα πιάτα και τα σκεύη που χρησιμοποίησε σαν ενήλικας. Σ' ένα άλλο viral βιντεάκι ο 16 μηνών γιος της φτιάχνει το δικό του... smoothie. Παίρνει τα υλικά από το ψυγείο, πλένει τα φρούτα του στο μίνι νεροχύτη του και δημιουργεί το δικό του σνακ.

Η μητέρα τους τονίζει ότι πολλές φορές τα παιδιά κάνουν λάθη, όμως, δεν την πειράζει καθόλου γιατί είναι μέρος της μάθησης. Οι followers της εντυπωσιάστηκαν και συγκλονίστικαν με τα καμάρια της.

Μάλιστα, κάποιοι σχολίασαν «Είναι καλύτερος στο πλύσιμο των πιάτων από τον 24χρονο αδερφό μου», είπε ένας, ενώ ένας άλλος: «Έχει περισσότερες δεξιότητες από τα περισσότερα παιδιά που γνωρίζω».

Πηγή: thesun.co.uk

v