Μωρό σκαρφαλώνει σε σκάλα και η μαμά του το βιντεοσκοπεί αντί να το σταματήσει

Μωρό σκαρφαλώνει σε σκάλα και η μαμά του το βιντεοσκοπεί αντί να το σταματήσει

Κατά καιρούς βλέπουμε στο διαδίκτυο διάφορα βίντεο με μωρά και μικρά παιδιά να κάνουν επικίνδυνες δραστηριότητες και απορούμε με τους γονείς που, αντί να τα σταματούν, τα βιντεοσκοπούν και μοιράζονται τα «κατορθώματά» τους με τον κόσμο. Το ίδιο συμβαίνει και με αυτό το βιντεάκι που απεικονίζει μια ατρόμητη μπέμπα, 11 μηνών, η οποία σέρνει μια βαριά σκάλα, τη σκαρφαλώνει και η μαμά της την απαθανατίζει στον φακό.

 

Η Sara Ferreira, 35 ετών, βρισκόταν στο σπίτι της στο Caldas Novas στο Goiás της Βραζιλίας, όταν βρήκε την κόρη της Laura να σέρνει μια βαριά μεταλλική σκάλα στον τοίχο και να προσπαθεί να σκαρφαλώσει στην κορυφή της.

Η μητέρα θέλησε να απαθανατίσει τη στιγμή, προκειμένου να την μοιραστεί με τον σύζυγό της που έλειπε εκείνη την ώρα απ' το σπίτι, και βιντεοσκόπησε την κόρη της να τοποθετεί τα πόδια της σε κάθε σκαλί και να χρησιμοποιεί τα χέρια της για να κρατήσει τις πλευρές.

Όταν έφτασε στην κορυφή, αφού ταλαντεύτηκε για λίγο, χάρισε στην μητέρα της ένα θριαμβευτικό χαμόγελο!

Η Ferreira είπε ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που η κόρη της πιάστηκε στα πράσα προσπαθώντας να ανέβει τη σκάλα. Ήταν η τρίτη φορά και εφόσον είχε δει ότι η κόρη της μπορούσε να τα καταφέρει προτίμησε να την βιντεοσκοπήσει παρά να την σταματήσει.

Η επιλογή της αυτή βέβαια δεν βρήκε σύμφωνους πολλούς χρήστες του διαδικτύου, οι οποίοι άσκησαν σκληρή κριτική και αμφισβήτησαν τις ικανότητές της ως μητέρα.

Η ίδια δεν πτοήθηκε και αργότερα είπε: «Σε αντίθεση με τους γονείς που ενθαρρύνουν τα παιδιά τους με κινητά τηλέφωνα, οι δραστηριότητες όπως το περπάτημα και η αναρρίχηση βοηθούν περισσότερο».

Δείτε το βίντεο:

https://www.dailymail.co.uk/news/article-9295461/Fearless-11-month-old-baby-drags-stepladder-floor-climbs-it.html#v-8944821005100888082

Πηγή: wseetonline.com

v