Υπάρχει κάποιο χάπι για να αδιαθετήσω νωρίτερα από το αναμενόμενο;

Υπάρχει κάποιο χάπι για να αδιαθετήσω νωρίτερα από το αναμενόμενο;
Ερώτηση:
Υπάρχει κάποιο σκεύασμα που θα μπορούσα να πάρω για να αδιαθετήσω νωρίτερα; Θα ήθελα να μου έρθει περίοδος 7-10 μέρες νωρίτερα από το αναμενόμενο.
Απάντηση:

Δεν υπάρχει κάποιο σίγουρο χάπι για να αδιαθετήσετε νωρίτερα, αυτό που μπορείτε να κάνετε μετά όμως από γυναικολογική εξέταση είναι να παρατείνετε την περίοδο ώστε να μην αδιαθετήσετε.

*O Δρ. Θεοδόσης Αρκουλής είναι Μαιευτήρας-Γυναικολόγος, Ειδικός στην Εξωσωματική Γονιμοποίηση, Επικεφαλής του «Κέντρου Εξωσωματικής Γονιμοποίησης Πειραιά Μίτωση».

Κάντε τη δική σας ερώτηση στους ειδικούς του Mama365

 

Οι ανωτέρω πληροφορίες απευθύνονται μόνο για γενική χρήση. Οι πληροφορίες που παρέχονται δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για την διάγνωση, θεραπεία, περίθαλψη ή πρόληψη οποιασδήποτε νόσου χωρίς την συμβουλή εξειδικευμένου ιατρού και δεν αντικαθιστούν την ιατρική εξέταση και την ιατρική συμβουλή .Θα πρέπει να συμβουλεύεστε άμεσα ειδικό ιατρό για οποιοδήποτε πρόβλημα ή ζήτημα που σας απασχολεί. Ποτέ μην παραβλέψετε ή τροποποιήσετε ολικώς ή μερικώς ιατρική συμβουλή ή αναβάλλετε να συμβουλευθείτε ειδικευμένο ιατρό του ανωτέρω άρθρου. Ο συντάκτης του άρθρου δεν φέρει οιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε ενέργεια ή παράλειψη βασισμένη στις πληροφορίες και τα δεδομένα αυτού του δικτυακού τόπου.

v