Πότε πρέπει να ξεκινήσω τα χάπια που καθυστερούν την περίοδο;

Πότε πρέπει να ξεκινήσω τα χάπια που καθυστερούν την περίοδο;

Ερώτηση:
Καλησπέρα σας . Θα ήθελα να καθυστερήσω την περίοδο μου λίγες μέρες. Δεν έχω σταθερό κύκλο – κυμαίνεται από 33 έως 36 ημέρες. Πότε πρέπει να τα ξεκινήσω και ποια είναι η δοσολογία;
Απάντηση:

Δεν μπορώ να σας απαντήσω σ' αυτό το ερώτημα, γιατί πρέπει να γίνει υπερηχογράφημα και η οποιαδήποτε παρέμβαση να ξεκινήσει νωρίτερα από τις μέρες που θέλετε να μην έχετε περίοδο.

*O Δρ. Θεοδόσης Αρκουλής είναι Μαιευτήρας-Γυναικολόγος, Ειδικός στην Εξωσωματική Γονιμοποίηση, Επικεφαλής του «Κέντρου Εξωσωματικής Γονιμοποίησης Πειραιά Μίτωση».

Κάντε τη δική σας ερώτηση στους ειδικούς του Mama365

Οι ανωτέρω πληροφορίες απευθύνονται μόνο για γενική χρήση. Οι πληροφορίες που παρέχονται δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για την διάγνωση, θεραπεία, περίθαλψη ή πρόληψη οποιασδήποτε νόσου χωρίς την συμβουλή εξειδικευμένου ιατρού και δεν αντικαθιστούν την ιατρική εξέταση και την ιατρική συμβουλή .Θα πρέπει να συμβουλεύεστε άμεσα ειδικό ιατρό για οποιοδήποτε πρόβλημα ή ζήτημα που σας απασχολεί. Ποτέ μην παραβλέψετε ή τροποποιήσετε ολικώς ή μερικώς ιατρική συμβουλή ή αναβάλλετε να συμβουλευθείτε ειδικευμένο ιατρό του ανωτέρω άρθρου. Ο συντάκτης του άρθρου δεν φέρει οιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε ενέργεια ή παράλειψη βασισμένη στις πληροφορίες και τα δεδομένα αυτού του δικτυακού τόπου.

v