Ποιο χάπι να πάρω για να καθυστερήσω την περίοδο;

Ποιο χάπι να πάρω για να καθυστερήσω την περίοδο;

Ερώτηση:
Καλησπέρα. Είμαι 31 ετών και έχω σταθερό κύκλο κάθε 28 ημέρες. Λόγω διακοπών (26-30 Ιουλίου) θα ήθελα να καθυστερήσω την περίοδό μου. Ποιο χάπι να πάρω και πόσες μέρες πριν;
Απάντηση:

Δυστυχώς δεν μπορώ να σας συμβουλέψω διαδικτυακά  γιατί χρειάζεται εξέταση με υπέρηχο στο γυναικολογικό ιατρείο για να είναι ασφαλής η οποιαδήποτε παρέμβαση.

*O Δρ. Θεοδόσης Αρκουλής είναι Μαιευτήρας-Γυναικολόγος, Ειδικός στην Εξωσωματική Γονιμοποίηση, Επικεφαλής του «Κέντρου Εξωσωματικής Γονιμοποίησης Πειραιά Μίτωση».

Κάντε τη δική σας ερώτηση στους ειδικούς του Mama365

Οι ανωτέρω πληροφορίες απευθύνονται μόνο για γενική χρήση. Οι πληροφορίες που παρέχονται δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για την διάγνωση, θεραπεία, περίθαλψη ή πρόληψη οποιασδήποτε νόσου χωρίς την συμβουλή εξειδικευμένου ιατρού και δεν αντικαθιστούν την ιατρική εξέταση και την ιατρική συμβουλή .Θα πρέπει να συμβουλεύεστε άμεσα ειδικό ιατρό για οποιοδήποτε πρόβλημα ή ζήτημα που σας απασχολεί. Ποτέ μην παραβλέψετε ή τροποποιήσετε ολικώς ή μερικώς ιατρική συμβουλή ή αναβάλλετε να συμβουλευθείτε ειδικευμένο ιατρό του ανωτέρω άρθρου. Ο συντάκτης του άρθρου δεν φέρει οιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε ενέργεια ή παράλειψη βασισμένη στις πληροφορίες και τα δεδομένα αυτού του δικτυακού τόπου.

v