Γιόρτασαν τις πρώτες 100 μέρες της κόρης τους κάνοντας πάρτι στη… ΜΕΘ νεογνών

Γιόρτασαν τις πρώτες 100 μέρες της κόρης τους κάνοντας πάρτι στη… ΜΕΘ νεογνών

Η μονάδα εντατικής θεραπείας νεογνών ενός νοσοκομείου είναι γεμάτη με νεογέννητα και βρέφη, συνδεδεμένα με πολλά μηχανήματα, που παλεύουν να ζήσουν.

Πρόκειται για ένα μέρος που συνήθως δεν είναι ευχάριστο καθώς γονείς και νοσηλευτές κατακλύζονται από αγωνία και ανησυχία για τα μωράκια. Οι γονείς της μικρής Everly, όμως, θέλησαν να προσφέρουν λίγη χαρά στην κορούλα τους που βρίσκεται στη ΜΕΘ από τη στιγμή που γεννήθηκε. 

Έτσι, αποφάσισαν να της κάνουν ένα πάρτι για να γιορτάσουν τις πρώτες 100 μέρες της στη ζωή. Ένα πάρτι που τα είχε όλα: αστραφτερό χρυσό στέμμα, ένα όμορφο φόρεμα, χρυσά μπαλόνια που σχημάτισαν τον αριθμό 100 και, κυρίως, πολλά χαμόγελα και θετική ενέργεια!

Στο ξεχωριστό πάρτι που οργάνωσαν οι γονείς της μικρούλας ήταν καλεσμένοι νοσηλευτές και γιατροί - οι άνθρωποι, δηλαδή, που επί 100 μέρες είναι δίπλα στο μωράκι και το βοηθούν να ξεπεράσει τα διάφορα προβλήματα υγείας που  παρουσίασε. 

«Η Everly είναι πολύ δυνατή», είπε ο 28χρονος μπαμπάς. «Έχει κάνει ήδη έξι χειρουργικές επεμβάσεις και έχει επιβιώσει. Η δύναμή της είναι παράδειγμα για εμάς και είμαστε πολύ περήφανη για εκείνη», πρόσθεσε. 

Όσο για την μητέρα της μικρούλας, μοιάζει να την θαυμάζει ήδη πολύ. «Είναι κυριολεκτικά ένα φως για τον κόσμο. Είναι ένα τεράστιο θαύμα. Έχει αντιμετωπίσει τόσα πολλά εμπόδια και πάντα βγαίνει καλύτερη στο τέλος. Είμαστε περήφανοι για αυτήν και μας βοήθησε να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι. Την αγαπώ άπειρα!».

Πηγή: goodmorningamerica.com

v