7χρονος έσωσε 3χρονο αγοράκι από πνιγμό - το τράβηξε από τον πάτο της πισίνας!

7χρονος έσωσε 3χρονο αγοράκι από πνιγμό - το τράβηξε από τον πάτο της πισίνας!

Ο Messiah Browne, αν και μόλις 7 ετών, κολυμπά σχεδόν τη μισή του ζωή. Το μικρό αγόρι φαίνεται πραγματικά να απολαμβάνει τον χρόνο του στο νερό, σύμφωνα με τις φωτογραφίες που αναρτά η οικογένειά του στον λογαριασμό τους στο Instagram.

Πριν λίγες μέρες, ο Messiah βρισκόταν στην πισίνα του WestLake Apartments στο Σακραμέντο όταν εντόπισε κάτι περίεργο. Είδε ένα παιδί στον πάτο της πισίνας και αμέσως πήγε να ζητήσει βοήθεια.

Ανέφερε αυτό που είδε στη θεία του Savannah Martinborough, η οποία είναι μόλις 9 ετών, η οποία του απάντησε πως πρέπει να βγάλει το παιδί από το νερό κι ο 7χρονος Messiah  έκανε ακριβώς αυτό! Βούτηξε στην πισίνα, έπιασε από το χέρι το 3χρονο αγοράκι που βούλιαζε και το τράβηξε στην επιφάνεια.

Στο μεταξύ, η 9χρονη Savannah είχε ειδοποιήσει τους ενήλικες που κατέφθασαν και ανέλαβαν δράση. Μέχρι να φτάσουν οι διασώστες, έκαναν ΚΑΡΠΑ στο παιδάκι το οποίο, λίγο αργότερα, οδηγήθηκε στο νοσοκομείο έχοντας ανακτήσει την αναπνοή και τις αισθήσεις του. 

Όσο για τον μικρό Messiah Browne που έσωσε μια ανθρώπινη ζωή, λέει ότι δεν θεωρεί τον εαυτό του ήρωα - σε αντίθεση με την μαμά του η οποία δήλωσε περήφανη για τον θαρραλέο γιο της! Ωστόσο, η μητέρα του θεωρεί το μικρό αγόρι ως ήρωα! 

Πηγή: en.newsner.com

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v