Μαμά 7 παιδιών θέλει να κάνει… άλλα τόσα: «τα πολλά παιδιά είναι ευτυχία!»

Μαμά 7 παιδιών θέλει να κάνει… άλλα τόσα: «τα πολλά παιδιά είναι ευτυχία!»

Η Ariel Tyson από τις ΗΠΑ, μητέρα 7 παιδιών, αποκάλυψε πρόσφατα σε ανάρτησή της στο TIkTok πως ανυπομονεί να μεγαλώσει κι άλλο την οικογένειά της και να αποκτήσει… άλλα τόσα. Η δήλωσή της έγινε γρήγορα viral αφού αρκετοί βιάστηκαν να την επικρίνουν, αποκαλώντας την «τρελή» ή «εγωίστρια»!

Ωστόσο, η μαμά 6 αγοριών και 1 κοριτσιού, δεν δίνει σημασία στις αντιδράσεις και αναφέρει πως θέλει κι άλλα παιδιά, είτε βιολογικά είτε μέσω υιοθεσίας. Μάλιστα, μαζί με τον πάστορα σύζυγό της και τα παιδιά τους, μετακόμισαν πρόσφατα στο νέο τους σπίτι που θα τους χωράει όλους - κι άλλους τόσους!

Η Ariel , πρώην καθηγήτρια κολλεγίου, γέννησε το νεότερο μέλος της οικογένειας και μοναδικό κορίτσι  τον Δεκέμβριο του 2021, καταφέρνοντας να απέκτησε 7 παιδιά σε 11 χρόνια. Οι αντιδράσεις που δέχεται καθημερινά στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης, όμως, είναι πολλές, με τους περισσότερους να αναρωτιούνται πώς τα βγάζει πέρα οικονομικά ή πού βρίσκει χρόνο για να ασχοληθεί με όλα της τα παιδιά. Κάποιος, μάλιστα, την επέκρινε επειδή δεν σκέφτηκε το πρόβλημα του υπερπληθυσμού στον πλανήτη, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως το 2040 θα ξεμείνουμε από τρόφιμα. 

Η Ariel απαντά πως δουλεύει από το σπίτι και μαζί με τον άντρα τους μπορούν και συντηρούν τα παιδιά τους, πώς έχει μια γυναίκα που τη βοηθάει τα πρωινά όσο δουλεύει και πως τα παιδιά της είναι η πηγή της ευτυχίας της. 

«Τα πολλά παιδιά είναι ευτυχία», λέει η ευτυχισμένη μανούλα. «Πάντα ήθελα μεγάλη οικογένεια κι αυτό δεν με κάνει εγωίστρια, όπως λένε κάποιοι». 

Παρά τα επικριτικά σχόλια, πάντως, δεν έλειψαν κι εκείνoι που την συγχαίρουν και την επιβραβεύουν για την επιλογή της να κάνει μια μεγάλη οικογένεια. 

Πηγή: thesun.co.uk

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v