Μπορώ να πάρω duphaston ενώ έχω πυκνομαστεία;

Μπορώ να πάρω duphaston ενώ έχω πυκνομαστεία;

Ερώτηση:
Καλησπέρα. Μου έχει κοπεί η περίοδος και μου έρχεται πολύ σπάνια και με πολύ χαμηλή ροή. Εγώ θέλω να συνεχίσει και ο γιατρός μου σύστησε τα duphaston. Ποια είναι η σωστή δοσολογία για να μου έρθει περίοδος; Να σημειώσω ότι έχω πυκνομαστεία - ενδείκνυται η αγωγή με αυτό το χάπι; Ευχαριστώ.
Απάντηση:

Μπορείτε να πάρετε προγεστερόνη. Το Duphaston είναι ένα είδος προγεστερόνης. Η λήψη του θα γίνει όπως σας το σύστησε ο γιατρός σας.

*O Δρ. Θεοδόσης Αρκουλής είναι Μαιευτήρας-Γυναικολόγος, Ειδικός στην Εξωσωματική Γονιμοποίηση, Επικεφαλής του «Κέντρου Εξωσωματικής Γονιμοποίησης Πειραιά Μίτωση».

Κάντε τη δική σας ερώτηση στους ειδικούς του Mama365

Οι ανωτέρω πληροφορίες απευθύνονται μόνο για γενική χρήση. Οι πληροφορίες που παρέχονται δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για την διάγνωση, θεραπεία, περίθαλψη ή πρόληψη οποιασδήποτε νόσου χωρίς την συμβουλή εξειδικευμένου ιατρού και δεν αντικαθιστούν την ιατρική εξέταση και την ιατρική συμβουλή .Θα πρέπει να συμβουλεύεστε άμεσα ειδικό ιατρό για οποιοδήποτε πρόβλημα ή ζήτημα που σας απασχολεί. Ποτέ μην παραβλέψετε ή τροποποιήσετε ολικώς ή μερικώς ιατρική συμβουλή ή αναβάλλετε να συμβουλευθείτε ειδικευμένο ιατρό του ανωτέρω άρθρου. Ο συντάκτης του άρθρου δεν φέρει οιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε ενέργεια ή παράλειψη βασισμένη στις πληροφορίες και τα δεδομένα αυτού του δικτυακού τόπου.

v