Μαμά και κόρη πιλοτάρουν μαζί και σκίζουν τους αιθέρες!

Μαμά και κόρη πιλοτάρουν μαζί και σκίζουν τους αιθέρες!

Η σχέση μητέρας-κόρης είναι πολύ δυνατή και στην περίπτωση της Holly και της Keely Petitt είναι ακόμα πιο ξεχωριστή, καθώς αυτό το αχτύπητο δίδυμο πραγματοποίησε ένα μεγάλο του όνειρο: πετούν μαζί σαν κυβερνήτης και συγκυβερνήτης σε γνωστή αεροπορική εταιρεία.

Το επάγγελμα του πιλότου είναι κατά βάση ανδροκρατούμενο, αλλά τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερες γυναίκες επιλέγουν να χτίσουν την επαγγελματική τους καριέρα... στο πιλοτήριο ενός αεροσκάφους.

Η Holly Petitt και η κόρη της  Keely Petitt καταρρίπτουν τα στερεότυπα και σκίζουν μαζί τους αιθέρες. Μάλιστα, είναι το πρώτο δίδυμο κυβερνήτη και συγκυβερνήτη που είναι μαμά και κόρη στη Southwest Airlines!

Έχουν ήδη πετάξει μαζί μία φορά στην πτήση 3658 από το Ντένβερ στο Σεντ Λούις, όπου η περήφανη μητέρα και πιλότος σύστησε στους επιβάτες την κόρη και συγκυβερνήτη της.

«Σήμερα είναι μια ξεχωριστή μέρα για μένα. Θα ήθελα να σας παρουσιάσω τη συγκυβερνήτη μου, ένα ολοκαίνουργιο μέλος της ομάδας των πιλότων της Southwest, και κόρη μου, Keely», δήλωσε και οι επιβάτες ξέσπασαν σε χειροκροτήματα.

H Ηοlly δήλωσε αργότερα σε συνέντευξή της ότι είναι πολύ συγκινημένη, λέγοντας χαρακτηριστικά «Τη μια στιγμή κρατάς το μωράκι σου αγκαλιά και την άλλη, βρίσκεται δίπλα σου στο πιλοτήριο. Είναι η συνάδελφός σου. Είναι σουρεάλ! Ήταν το όνειρό μας και έγινε πραγματικότητα.»

Πηγή: nypost.com

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v