Από τότε που έκοψα τα duphaston ζαλίζομαι. Είναι φυσιολογικό;

Από τότε που έκοψα τα duphaston ζαλίζομαι. Είναι φυσιολογικό;

Ερώτηση:
Γεια σας. Πήρα τα duphaston από τις 19 έως τις 26 Ιουλίου (2 την ημέρα) για να καθυστερήσω την περίοδό μου. Το Σάββατο 27 Ιουλίου μου ήρθε η περίοδος κανονικά. Ωστόσο, από τότε που τα έκοψα νιώθω μια ελαφριά ζαλάδα. Είναι φυσιολογικό;
Απάντηση:

Πιθανόν να συνέπεσε με κάτι άλλο και η ζαλάδα δεν οφείλεται στο φάρμακο που παίρνετε. Η διερεύνηση της ζάλης είναι σύνθετο θέμα και δεν αξίζει τον κόπο να το ξεκινήσετε αν πρόκειται για κάτι παροδικό και ελαφρύ.

*O Δρ. Θεοδόσης Αρκουλής είναι Μαιευτήρας-Γυναικολόγος, Ειδικός στην Εξωσωματική Γονιμοποίηση, Επικεφαλής του «Κέντρου Εξωσωματικής Γονιμοποίησης Πειραιά Μίτωση».

Κάντε τη δική σας ερώτηση στους ειδικούς του Mama365

Οι ανωτέρω πληροφορίες απευθύνονται μόνο για γενική χρήση. Οι πληροφορίες που παρέχονται δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για την διάγνωση, θεραπεία, περίθαλψη ή πρόληψη οποιασδήποτε νόσου χωρίς την συμβουλή εξειδικευμένου ιατρού και δεν αντικαθιστούν την ιατρική εξέταση και την ιατρική συμβουλή .Θα πρέπει να συμβουλεύεστε άμεσα ειδικό ιατρό για οποιοδήποτε πρόβλημα ή ζήτημα που σας απασχολεί. Ποτέ μην παραβλέψετε ή τροποποιήσετε ολικώς ή μερικώς ιατρική συμβουλή ή αναβάλλετε να συμβουλευθείτε ειδικευμένο ιατρό του ανωτέρω άρθρου. Ο συντάκτης του άρθρου δεν φέρει οιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε ενέργεια ή παράλειψη βασισμένη στις πληροφορίες και τα δεδομένα αυτού του δικτυακού τόπου.

v