Πήρα το χάπι της επόμενης μέρας αλλά όταν μου ήρθε η περίοδος κράτησε λίγο. Φταίει το χάπι;

Πήρα το χάπι της επόμενης μέρας αλλά όταν μου ήρθε η περίοδος κράτησε λίγο. Φταίει το χάπι;

Ερώτηση:
Πήρα το χάπι της επόμενης ημέρας και μετά από 5 μέρες είχα λίγο αίμα για 3 μέρες. Μου ήρθε κανονικά περίοδος στις 30 μέρες ωστόσο, μου κράτησε λιγότερο από ότι το συνηθισμένο. Δεν είχα πολλή ροή αίματος και συνολικά μου κράτησε 4-5 μέρες. Είναι φυσιολογικό το ότι είχα για λιγότερες μέρες; Είναι λόγω του χαπιού;
Απάντηση:

Όλα αυτά μπορεί να προέρχονται από το χάπι της επόμενης μέρας. Για να είστε σίγουρη, κάντε μία χοριακή στο αίμα.

*O Δρ. Θεοδόσης Αρκουλής είναι Μαιευτήρας-Γυναικολόγος, Ειδικός στην Εξωσωματική Γονιμοποίηση, Επικεφαλής του «Κέντρου Εξωσωματικής Γονιμοποίησης Πειραιά Μίτωση».

Κάντε τη δική σας ερώτηση στους ειδικούς του Mama365

 

 

Οι ανωτέρω πληροφορίες απευθύνονται μόνο για γενική χρήση. Οι πληροφορίες που παρέχονται δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για την διάγνωση, θεραπεία, περίθαλψη ή πρόληψη οποιασδήποτε νόσου χωρίς την συμβουλή εξειδικευμένου ιατρού και δεν αντικαθιστούν την ιατρική εξέταση και την ιατρική συμβουλή .Θα πρέπει να συμβουλεύεστε άμεσα ειδικό ιατρό για οποιοδήποτε πρόβλημα ή ζήτημα που σας απασχολεί. Ποτέ μην παραβλέψετε ή τροποποιήσετε ολικώς ή μερικώς ιατρική συμβουλή ή αναβάλλετε να συμβουλευθείτε ειδικευμένο ιατρό του ανωτέρω άρθρου. Ο συντάκτης του άρθρου δεν φέρει οιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε ενέργεια ή παράλειψη βασισμένη στις πληροφορίες και τα δεδομένα αυτού του δικτυακού τόπου.

v