Τι είδες πρώτο; Η απάντησή σου αποκαλύπτει όσα θέλεις να κρύψεις

Τι είδες πρώτο; Η απάντησή σου αποκαλύπτει όσα θέλεις να κρύψεις

Τα τεστ προσωπικότητας μας εκτός από διασκεδαστικά, μάς βοηθούν να γνωρίσουμε καλύτερα τον εαυτό μας. Σε ορισμένες περιπτώσεις ωστόσο, όπως αυτή, αποκαλύπτουν και πτυχές του εαυτού μας που θα θέλαμε να μείνουν καλά κρυμμένες...

Αν είδες πρώτα το κορίτσι...

Αν το πρώτο πράγμα που είδες είναι το κορίτσι, σημαίνει ότι είσαι ένας πολύ τρυφερός και στοργικός άνθρωπος που σκέφτεται συνεχώς τους γύρω του. Σου αρέσει να δίνεις απλόχερα την αγάπη σου και δεν κουράζεσαι ποτέ να ακούς και να βρίσκεις λύσεις στα προβλήματα των αγαπημένων σου προσώπων.

Δείχνεις σίγουρη για τον εαυτό σου, όμως, κατά βάθος νιώθεις ανασφάλεια για το πώς σε βλέπουν οι άλλοι, γι' αυτό και πολλές φορές βάζεις σε δεύτερη μοίρα τον εαυτό σου και ικανοποιείς τις ανάγκες και τα θέλω των άλλων.

Αν είδες πρώτα το πρόσωπο

Αν το πρόσωπο κέρδισε πρώτα το ενδιαφέρον σου, τότε είσαι ένας πολύ παθιασμένος με τη ζωή και ανεξάρτητος άνθρωπος. Σου αρέσει να δουλεύεις σκληρά και να αποδεικνύεις την αξία σου τόσο στον εαυτό σου, όσο και στους γύρω σου. Δεν ανησυχείς για την ισορροπία μεταξύ εργασίας και προσωπικής ζωής, καθώς βρίσκεις χρόνο και για τα δύο.

Παρά την εξωστρέφειά σου, όμως, δυσκολεύεσαι να δεθείς με τους άλλους ανθρώπους και βρίσκεις περισσότερη ευχαρίστηση με το να περνάς χρόνο μόνη σου παρά με το να αλληλοεπιδράς με τους γύρω σου. 

Πληροφορίες από jagranjosh.com

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v