13χρονος πιάστηκε στα δόντια… καρχαρία και τη γλίτωσε μόνο με 10 ράμματα!

13χρονος πιάστηκε στα δόντια… καρχαρία και τη γλίτωσε μόνο με 10 ράμματα!

Ο Fisher Hiko είχε πάει με την οικογένεια του για ψάρεμα αστακών στη Φλόριντα κατά τη διάρκεια της σεζόν των αστακών. Είχε βουτήξει στο βυθό και προσπαθούσε να πιάσει έναν μεγάλο αστακό, τη στιγμή που ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με έναν... καρχαρία.

«Είδα έναν μεγάλο αστακό και τον πήρα στα χέρια μου. Στην ανηφόρα, όταν είχα τον αστακό στο χέρι, ένιωσα ένα μικρό χτύπημα στο πίσω μέρος του ποδιού μου και κοίταξα πίσω μου και ο καρχαρίας μετά βρέθηκε μπροστά στο πρόσωπό μου», περιέγραψε, μιλώντας στο Fox 35.

Ο καρχαρίας δάγκωσε τον 13χρονο στο πρόσωπο, όμως, το παιδί κατάφερε να τον απωθήσει κι έτσι τη γλίτωσε... μόνο με λίγα ράμματα στο πρόσωπο. «Ήταν η πιο τρομακτική εμπειρία της ζωής μου. Κολύμπησα όσο πιο γρήγορα μπορούσα για να επιστρέψω στη βάρκα» σημείωσε ο ίδιος.

«Ήταν σοκαρισμένος κι έκλαιγε. Όταν τον είδα έτρεχε αίμα από το πρόσωπο του» είπε η μητέρα του αγοριού, η οποία οδηγούσε εκείνη την ώρα το σκάφος της οικογένειας. Η οικογένεια του Fisher τον μετέφερε εσπευσμένα σε νοσοκομείο, όπου έκανε 10 ράμματα στο άνω χείλος.

Αν και ο καρχαρίας άφησε σημάδι, δεν κατέστρεψε την αγάπη του αγοριού για τον ωκεανό. «Είμαι έτοιμος, αλλά νιώθω ότι τις πρώτες φορές θα φοβηθώ λίγο, αλλά θα μπω στο νερό», ανέφερε το παιδί. 

Πηγή: ethnos.gr

v