2χρονη έπεσε από τον 3ο όροφο και σώθηκε από θαύμα!

2χρονη έπεσε από τον 3ο όροφο και σώθηκε από θαύμα!

Ένα 2χρονο κοριτσάκι σώθηκε από θαύμα με ένα κάταγμα και ραγισμένο σαγόνι, μετά από πτώση από τον τρίτο όροφο του σπιτιού της!

Το 2χρονο κοριτσάκι έπαιζε στο παιδικό δωμάτιο με την 4χρονη αδερφή της ενώ η μητέρα τους βρισκόταν στην κουζίνα. Η μικρή σκαρφάλωσε στην κουρτίνα για άγνωστο λόγο, έχασε την ισορροπία της και έπεσε από το παράθυρο που βρίσκεται στον τρίτο όροφο και απέχει 6 μέτρα από το έδαφος.

Αμέσως μετά την πτώση μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε πως έπαθε κάταγμα στο πόδι, ενώ ράγισε το σαγόνι της και έσπασε δύο δόντια. Ωστόσο, δεν τραυματίστηκε στη σπονδυλική στήλη ή τον κεφάλι, όπως φοβήθηκαν αρχικά οι γιατροί, ενώ θεωρείται θαύμα που είναι ζωντανή. 

«Είμαστε τυχεροί που το παιδί μας δεν τραυματίστηκε σοβαρά όπως θα μπορούσε», είπε ο μπαμπάς της, αναφέροντας πως το παράθυρο του σπιτιού στο οποίο είχαν μόλις μετακομίσει δεν είχε κλειδαριά και άνοιξε την πιο ακατάλληλη στιγμή. 

«Πρέπει να προσέχουμε με τα παράθυρα του σπιτιού μας», προειδοποιεί ο μπαμπάς του κοριτσιού τους άλλους γονείς. «Πρέπει να είμαστε σίγουροι ότι κλειδώνουν και να παραμένουν κλειστά όταν δεν είμαστε μπροστά. Δεν ξέρει πότε θα γίνει το κακό». 

Πηγή: globalnews.ca

v