Προωράκι πάει σπίτι του μετά από 17 μήνες στη ΜΕΘ και η χαρά του... δεν κρύβεται!

Προωράκι πάει σπίτι του μετά από 17 μήνες στη ΜΕΘ και η χαρά του... δεν κρύβεται!

Αφού πέρασε περισσότερες από 500 ημέρες στο νοσοκομείο, ένα προωράκι πάει επιτέλους σπίτι του στη θαλπωρή της οικογένειάς του!

Η Autumn Robinson, πλέον 17 μηνών, γεννήθηκε πρόωρα στις 23 εβδομάδες όταν η μητέρα της υπέστη ρήξη μήτρας. Όταν ήρθε στον κόσμο ζύγιζε μόλις ένα κιλό αλλά, παρά τις ελάχιστες πιθανότητες που της έδιναν οι γιατροί, εκείνη πάλεψε για τη ζωή της και νίκησε. 

Ωστόσο, μέχρι να φτάσει στο σήμερα έδωσε πολλές και δύσκολες μάχες με την υγεία της αλλά δεν σταμάτησε ποτέ να προσπαθεί, όπως αναφέρουν οι γονείς και οι γιατροί της. 

«Η Autumn έχει πρόβλημα με τους πνεύμονές της και, ως εκ τούτου, η καρδιά της δυσκολεύεται να αντλήσει αίμα μέσω των πνευμόνων», λέει η γιατρός που την παρακολουθεί, Δρ. Megan Lagoski και προσθέτει: «Μέχρι την ηλικία των 5 ετών θα χρειάζεται τον αναπνευστήρα που χρησιμοποιεί σήμερα και ελπίζουμε πως θα πάνε όλα καλά». 

Μετά από 524 στη ΜΕΘ και αρκετές δύσκολες και επώδυνες θεραπείες και επεμβάσεις, η μικρούλα είναι έτοιμη να πάει στο σπίτι της με τη μαμά της. «Η Autumn είναι αξιολάτρευτη! Είναι πάντα χαμογελαστή αλλά η χαρά της όταν έμαθε πως θα πάμε επιτέλους σπίτι μας δεν περιγράφεται!», ανέφερε η γυναίκα και συνέχισε: 

«Είμαι μόνος γονέας και δεν θα έχω συνέχεια νοσηλεύτρια στο σπίτι. Φοβάμαι πολύ, αλλά ταυτόχρονα είμαι και έτοιμη. Προετοιμαζόμουν για αυτό από τότε που γεννήθηκε».

Πηγή: nbcchicago.com

v