Βρέθηκε αγοράκι που το είχαν κλέψει μαζί με το αυτοκίνητο της μαμάς του

Βρέθηκε αγοράκι που το είχαν κλέψει μαζί με το αυτοκίνητο της μαμάς του

Ένα μωράκι αγνοούταν για πολλές ώρες, από τη στιγμή που κάποιος έκλεψε το αυτοκίνητο της μαμάς του, ενώ εκείνο κοιμόταν ήσυχα στο καθισματάκι του. Ευτυχώς, η ιστορία του είχε αίσιο τέλος καθώς η αστυνομία το βρήκε και το επέστρεψε στους γονείς του.

Η Kirenja Nyasuko μόλις είχε αφήσει τον σύντροφό της στη δουλειά και ετοιμαζόταν να πάει τον κάτω των 2 ετών γιο της στον παιδικό σταθμό, όταν, ξαφνικά, ένιωσε μια έντονη αδιαθεσία. Καθώς είναι 6 μηνών έγκυος, ανησύχησε πολύ και αποφάσισε να καλέσει ταξί για να μη χρειαστεί να οδηγήσει άλλο. 

Μπήκε σε ένα κατάστημα για να ζητήσει βοήθεια, καθώς δεν ένιωθε καθόλου καλά, αφήνοντας όμως το αυτοκίνητο ανοιχτό με τη μηχανή αναμμένη και το μωράκι μέσα. Το κακό δεν άργησε να συμβεί... Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, ένας άντρας μπήκε στο αμάξι και εξαφανίστηκε.

Η Nyasuko παρακολουθούσε σοκαρισμένη τον άνδρα να απομακρύνεται με το SUV της και το αγοράκι της. Μερικές ώρες αργότερα, η αστυνομία βρήκε το μωρό της παρατημένο στην άκρη του δρόμου, λίγα χιλιόμετρα μακριά από την μητέρα του. 

Οι έρευνες συνεχίζονται για να βρεθεί τόσο ο κλέφτης, όσο και το κλεμμένο αυτοκίνητο. Η μέλλουσα μαμά δηλώνει ευγνώμων που βρέθηκε το παιδί της και δεν την ενδιαφέρει τίποτα άλλο.

Πηγή: kgun9.com

v