99χρονη γνώρισε το 100ο δισέγγονό της με δάκρυα χαράς και συγκίνησης!

99χρονη γνώρισε το 100ο δισέγγονό της με δάκρυα χαράς και συγκίνησης!

Πριν λίγες μέρες, μια 99χρονη γιαγιά ήταν η επίτιμη καλεσμένη μιας μεγάλη γιορτής που διοργάνωσε η οικογένειά της με στόχο να γνωρίσει το… 100ο δεσσέγγονό της! Η γιαγιά Peg, όπως τη φωνάζουν, υποδέχτηκε το νέο μέλος της οικογένειας με δάκρυα χαράς και συγκίνησης.

«Πήγαμε στη γιαγιά, της παρουσιάσαμε τον Koller, και η αντίδρασή της ήταν μοναδική!  Ήταν πολύ χαρούμενη. Μπορούσες να νιώσεις τη συγκίνηση και την ευγνωμοσύνη για το 100ο δισέγγονό της, το οποίο, μάλιστα, είχε το όνομα του προπάππου του», ανέφερε η μητέρα του μικρού Koller. 

Συνολικά η 99χρονη έχει 11 παιδιά, 56 εγγόνια και 100 δισέγγονα, ενώ η μητέρα του Koller δηλώνει ευτυχισμένη που ο δεύτερος γιος της ήρθε σε μια τόσο μεγάλη και ενωμένη οικογένεια. 

Η γιαγιά Peg θα γίνει 100 ετών αυτόν τον Νοέμβριο και η οικογένειά της επιδιώκει να περνάει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί κοντά της. Όσο για το μυστικό της μακροζωίας της, τα παιδιά της ισχυρίζονται πως οφείλεται σε δύο παράγοντες. 

Πρώτον στο ότι γυμνάζεται καθημερινά και δεύτερον στο ότι δίνει και παίρνει πολλή αγάπη και υποστήριξη από την οικογένειά της. «Είναι παρούσα ό,τι κι αν μας συμβαίνει, παρόλο που είμαστε… πολλοί! Δεν έχει χάσει ποτέ καμία αποφοίτηση, βάφτιση, γάμο ή σχολική παράσταση. Είναι πάντα δίπλα μας κι εμείς της το ανταποδίδουμε». 

Πηγή: goodmorningamerica.com

v