«Η κόρη μας γεννήθηκε με σπάνιο εκ γενετής σημάδι και μοιάζει με υπερήρωα!»

«Η κόρη μας γεννήθηκε με σπάνιο εκ γενετής σημάδι και μοιάζει με υπερήρωα!»

Όταν γεννήθηκε η Natalie Jackson, οι γονείς της παραδέχονται πως έπαθαν πανικό λόγω ενός εκ γενετής σημαδιού που είχε στο πρόσωπο! Ωστόσο, η καρδιά τους πήγε στη θέση τους όταν οι γιατροί τους επιβεβαίωσαν πως το μικροσκοπικό κοριτσάκι τους ήταν απολύτως υγιές.

Μάλιστα, όταν η μικρούλα ήταν μίας εβδομάδας, μεταφέρθηκε σε οφθαλμολογική κλινική για να ελέγξουν εάν το σημάδι μπορεί να προκαλέσει βλάβη στην όρασή της. Ωστόσο, ο μόνος κίνδυνος που ελλοχεύει για την υγεία της Natalie, είναι η ανάπτυξη μελανώματος στο μέλλον. 

Οι γονείς του υπέροχου κοριτσιού δηλώνουν ανακουφισμένοι που το μωρό τους είναι υγιές, ενώ ανέφεραν πόσο μοναδικά όμορφο είναι. «Είναι πανέμορφη και μοιάζει με υπερήρωα», λένε χαρακτηριστικά. «Μπορεί στο μέλλον να αντιμετωπίσει δυσκολίες λόγω της εμφάνισής της, αλλά το σημάδι της υποδηλώνει την εσωτερική της δύναμη - ό,τι κι αν συμβεί, θα μπορεί να αντιμετωπίζει!». 

Οι άνθρωποι που βλέπουν την μικρή Natalie εκφράζουν το θαυμασμό τους για το σημάδι της, ενώ η αγάπη που παίρνει από τους γονείς και τους δύο αδελφούς της, ηλικίας 7 και 4 ετών, είναι μοναδική. 

Πηγή: boredpanda.com

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v