«Κρίνε με όσο θες αλλά μην αμφισβητείς ΠΟΤΕ το πόσο αγαπώ τα παιδιά μου»

«Κρίνε με όσο θες αλλά μην αμφισβητείς ΠΟΤΕ το πόσο αγαπώ τα παιδιά μου»

Το να κρίνεις μια άλλη μαμά που μεγαλώνει το παιδί της διαφορετικά από σένα, είναι πολύ εύκολο - το δύσκολο είναι να της αναγνωρίσεις πως κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί και μάλιστα το κάνει καλά! Οι επιλογές και οι συμπεριφορές μας, ακόμα κι αν μοιάζουν λανθασμένες ή παράξενες, είναι ΠΑΝΤΑ αποτέλεσμα της τεράστιας αγάπης που τρέφουμε για τα παιδιά μας. 

Γι' αυτό, όπως λέει και η παρακάτω μαμά, αν σας αρέσει να κρίνετε τις άλλες μαμάδες, μπορείτε να το κάνετε. Ποτέ, όμως, μην αμφισβητήσετε την μητρική τους αγάπη!

«Μπορείτε να με κρίνετε επειδή είμαι υπερπροστατευτική.

Μπορείτε να με κρίνετε για το αν θήλασα και για πόσο καιρό. 

Μπορείτε να με κρίνετε επειδή επιτρέπω στα παιδιά μου να βλέπουν οθόνη. 

Μπορείτε να με κρίνετε επειδή τα “κακομαθαίνω” αγοράζοντάς τους πολλά παιχνίδια

Μπορείτε να με κρίνετε επειδή κοιμάμαι μαζί τους στο ίδιο κρεβάτι και ξυπνάω κάθε μέρα κουρασμένη. 

Το καταλαβαίνω, στους ανθρώπους αρέσει να κρίνουν τους άλλους κι εγώ σας αφήνω να με κρίνετε όσο θέλετε για τις επιλογές μου.

Ωστόσο, δεν σας επιτρέπω να αμφισβητείτε την αγάπη μου για τα παιδιά μου!

Μπορεί μερικές φορές να φωνάζω επειδή έφτασα στα όριά μου, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν τα αγαπώ. 

Και όταν τσεκάρω τα email της δουλειάς στο κινητό μου ενώ είμαστε στο πάρκο, πάλι τα αγαπώ κι ας τα αφήνω για δευτερόλεπτα από τα μάτια μου.

Ακόμα κι όταν θυμώνω μαζί τους επειδή συμπεριφέρθηκαν άσχημα σε δημόσιο χώρο, δεν σταματάω να τα αγαπώ… Πάντα υπάρχουν και κακές στιγμές. 

Πάνω κάνω ό,τι κάνω γιατί πιστεύω πως αυτό είναι το καλύτερο για την οικογένειά μου τη δεδομένη στιγμή. Κι εσείς με τη σειρά σας, μπορείτε να με κρίνετε για το πώς μεγαλώνω τα παιδιά μου, αλλά μην αμφισβητείτε ΠΟΤΕ το πόσο πολύ τα αγαπώ γιατί κάνω ΤΑ ΠΑΝΤΑ για εκείνα. Όπως κι εσείς».

v