Mωράκι 1 έτους σφήνωσε με το κεφάλι σε παιδικό κάθισμα τουαλέτας

Mωράκι 1 έτους σφήνωσε με το κεφάλι σε παιδικό κάθισμα τουαλέτας

Μια μαμά έπαθε το σοκ της ζωής όταν είδε τον μόλις ενός έτους γιο της να έχει σφηνώσει με το κεφάλι... στο παιδικό κάθισμα τουαλέτας του. Καθώς δεν κατάφερε να τον απεγκλωβίσει η ίδια, κάλεσε την πυροσβεστική και ευτυχώς, η περιπέτεια του μπόμπιρα είχε αίσιο τέλος.

Η μητέρα του κατεργάρη Wyatt Taylor μίλησε στη Daily Mail Australia για την περιπέτεια του γιου της, λέγοντας πώς όταν τον είδε σε αυτή την κατάσταση φρίκαρε και δεν ήξερε τι να κάνει. Φώναξε τη μητέρα της και μαζί επιχείρησαν να του το βγάλουν, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

«Ήταν ταραγμένος και έκλαιγε. Προσπάθησα να του το βγάλω από το κεφάλι, αλλά δεν τα κατάφερα. Ψάξαμε για εργαλεία για να το σπάσουμε, αλλά επειδή μετακομίζουμε δεν ήξερα σε ποια κούτα ήταν και έτσι, κάλεσα την πυροσβεστική. Μέχρι να έρθουν ο μικρούλης είχε αποκοιμηθεί... με το παιδικό κάθισμα στο κεφάλι του», είπε.

Το πυροσβεστικό όχημα έφτασε με τις σειρήνες να ηχούν και τα φώτα να αναβοσβήνουν, καθώς πίστεψαν ότι το παιδί είχε κολλήσει το κεφάλι του σε μια κανονική τουαλέτα. Όταν, όμως, είδαν την κατάσταση έβαλαν τα γέλια. 

«Ήταν ντροπιαστικό και για γέλια, ευτυχώς όμως τον... απεγκλώβισαν», δήλωσε η μητέρα.

Πηγή: dailymail.co.uk

v