Φιναλίστ στα καλλιστεία διαγωνίστηκε χωρίς ίχνος μακιγιάζ και... εντυπωσίασε!

Φιναλίστ στα καλλιστεία διαγωνίστηκε χωρίς ίχνος μακιγιάζ και... εντυπωσίασε!

Μια φοιτήτρια έφτασε στον τελικό του τίτλου για τη Μις Αγγλία και ξεχώρισε όχι μόνο για την ομορφιά της, αλλά και γιατί είναι η πρώτη φορά στα 94 χρόνια ιστορίας του θεσμού που υποψήφια έλαβε μέρος χωρίς ίχνος μακιγιάζ!

Ο λόγος για την 20χρονη Μελίσα Ραούφ από το Λονδίνο που, όπως δήλωσε, θέλει να προωθήσει την εσωτερική ομορφιά αμφισβητώντας τα στερεοτυπικά πρότυπα ομορφιάς που προωθούν κυρίως τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Η Ραούφ, η οποία αναμένεται να μη βάλει μακιγιάζ ούτε στον τελικό του Οκτωβρίου όπου θα διαγωνιστεί με άλλες 40 κοπέλες για τον τίτλο της Μις Αγγλίας, περιέγραψε την εμπειρία «τρομακτική αλλά εκπληκτική». 

«Σημαίνει πολλά για μένα καθώς αισθάνομαι ότι πολλά κορίτσια διαφορετικών ηλικιών φορούν μακιγιάζ επειδή νιώθουν πίεση να το κάνουν. Αν κάποιος είναι χαρούμενος με το δέρμα του, δεν θα πρέπει να αναγκάζεται να το καλύψει με μακιγιαζ.  Οι ατέλειες μας κάνουν αυτό που είμαστε και αυτό είναι που κάνει κάθε άτομο μοναδικό. Νομίζω ότι οι άνθρωποι πρέπει να αγαπούν και να αγκαλιάζουν τα ψεγάδια τους, καθώς η πραγματική ομορφιά βρίσκεται μέσα στην απλότητα», είπε η 20χρονη. 



Όπως προσθέτει η ίδια, «ποτέ δεν ένιωθε άνετα» με το δέρμα της, γι' αυτό και άρχισε να φορά μακιγιάζ από μικρή. «Πρόσφατα αποδέχτηκα ότι είμαι όμορφη με το δέρμα μου και γι' αυτό αποφάσισα να διαγωνιστώ χωρίς μακιγιάζ», πρόσθεσε. 

Όπως σημειώνουν οι διοργανωτές, η επιλογή συμμετοχής χωρίς μακιγιάζ υπήρχε ήδη, όμως είναι η πρώτη φορά που κάποιος επιλέγει να το κάνει. 

Πηγή: lifo.gr

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v