Έγινε γιαγιά στα 31 και είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ!

Έγινε γιαγιά στα 31 και είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ!

Η Rachel Smith είναι σήμερα 33 ετών και γιαγιά δύο εγγονιών, παρότι η ίδια δεν έχει δικά της παιδιά! Ωστόσο, έχει δύο θετά παιδιά από τον πρώτο γάμο του συζύγου της, ο οποίος την περνάει 17 χρόνια.

Όπως αναφέρει η ίδια, έχει συνηθίσει να την μπερδεύουν με την κόρη του άντρα της, οπότε δεν της κάνει εντύπωση που ο κόσμος νομίζει πως είναι η μαμά (και όχι η γιαγιά) των εγγονιών της.  

Όταν η 25χρονη Marley ανακοίνωσε στον πατέρα της και τη νέα του σύντροφο πως είναι έγκυος, η Rachel σοκαρίστηκε! Δεν είχε φανταστεί ποτέ πως θα γίνει γιαγιά στα 31 της. Όταν, όμως, ήρθε στον κόσμο η πρώτη της εγγονούλα τον Ιούλιο του 2020, η χαρά της ήταν απερίγραπτη. 

«Έπαθα σοκ όταν έμαθα ότι θα γίνω γιαγιά σε τόσο μικρή ηλικία αλλά μόλις είδα την εγγονή μου πρώτη φορά, έλιωσα! Είναι αξιολάτρευτη και δεν την χορταίνω  με τίποτα». 

Πολύ γρήγορα ήρθε στον κόσμο και η δεύτερη εγγονή της και τώρα η Rachel με τον σύζυγό της δεν χάνουν ευκαιρία να κάνουν babysitting στις εγγονές τους και να περνούν ποιοτικό χρόνο μαζί τους. 

«Εξακολουθεί να μου φαίνεται περίεργο, αλλά είναι εκπληκτική εμπειρία. Όταν, μάλιστα, νομίζουν ότι είμαι η μαμά τους, τους εξηγώ με υπομονή ότι είμαι η γιαγιά τους - όπως άλλωστε κάνω κι όταν ο κόσμος με περνάει για κόρη του άντρα μου. Το έχω συνηθίσει», λέει χαμογελώντας η 33χρονη γυναίκα.

Πηγή: mirror.co.uk

v