«Μας χωρίζουν 19 χρόνια αλλά μας ενώνει ένα παιδί και μια ευτυχισμένη ζωή»

«Μας χωρίζουν 19 χρόνια αλλά μας ενώνει ένα παιδί και μια ευτυχισμένη ζωή»

Ο έρως χρόνια δεν κοιτά και το παρακάτω ζευγάρι το αποδεικνύει και στην πράξη! Όταν μια όμορφη ξανθιά κοπέλα μπήκε στο μπαρ που δούλευε ο 48χρονος Rich Foetu Tomkinson, εκείνος την ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα!

Τότε δεν κατάλαβε πως η εντυπωσιακή κοπέλα που του έκλεψε την καρδιά ήταν η 29χρονη Evie, με την οποία ζούσαν πριν 20 χρόνια στην ίδια γειτονιά. Ο 19χρονος τότε Rich γνώρισε την Evie με το που γεννήθηκε ενώ αργότερα, όταν εκείνος ήταν 29 και η Evie 9 ετών, οι δρόμοι τους χώρισαν. 

Όταν ξανασυναντήθηκαν, όμως, η μοίρα τους επιφύλασσε την πιο όμορφη έκπληξη. Παρά τις δύο δεκαετίες που τος χωρίζουν, το ζευγάρι είναι μαζί από τον Ιούλιο του 2018 ενώ τον Φεβρουάριο του 2019 αποφάσισαν να συζήσουν. Φέτος τον Ιούλιο, οι δύο ερωτευμένοι δεσμεύτηκαν μπροστά στους φίλους και τους συγγενείς τους να αγαπούν και να προσέχουν ο ένας τον άλλον για πάντα. Την ημέρα του γάμου τους, μάλιστα, η Evie ήταν έγκυος με το πρώτο τους παιδί κάτι που έκανε το ζευγάρι ακόμα πιο ευτυχισμένο. 

«Την είχα γνωρίσει όταν ήταν ακόμα μωρό!»

«Με έχουν μπερδέψει με τον μπαμπά της Evie στο παρελθόν, αλλά όσοι μας γνωρίζουν έστω και λίγο, καταλαβαίνουν αμέσως πόσο πολύ ταιριάζουμε. Δεν μας ενοχλεί καθόλου η διαφορά που έχουμε. Η μέρα του γάμου μας ήταν η πιο ευτυχισμένη της ζωή μου και είμαι ενθουσιασμένος που θα γίνουμε γονείς», ανέφερε χαμογελώντας ο Rich. 

«Ήταν λίγο περίεργο όταν καταλάβαμε ότι ο Rich με είχε γνωρίσει όταν ήμουν μωρό αλλά τελικά μου φάνηκε αστείο. Το αντιμετωπίζουμε με χιούμορ» προσθέτει η Evie και συμπληρώνει: 

«Ο Rich είναι πολύ διασκεδαστικός και έχει τη μεγαλύτερη καρδιά. Όταν είμαστε μαζί, δεν φαίνεται η μεγάλη διαφορά ηλικίας - εκτός από τη γκρίζα γενειάδα του Rich. Θα γίνει σπουδαίος μπαμπάς».

Πώς έγινε η γνωριμία

Η Evie λέει ότι την τράβηξε η ζεστή προσωπικότητα του Rich από την πρώτη κιόλας στιγμή και παραδέχτηκε πως υπήρξε σπίθα μεταξύ τους. Το δεύτερο ραντεβού τους ήταν σε μια μεγάλη  φιλανθρωπική εκδήλωση που διοργάνωνε ο Rich και από τότε συναντήθηκαν πολλές φορές. Ωστόσο, ο Rich συνειδητοποίησε πόσο ερωτευμένος είναι με την Evie όταν εκείνη έφυγε για ολιγοήμερες διακοπές το καλοκαίρι. 

Ο Rich εξομολογήθηκε τα συναισθήματά του στην Evie, κι εκείνη παραδέχτηκε πως νιώθει ακριβώς το ίδιο! Μάλιστα δεν έμεινε στα λόγια αφού το 2018, όταν ο πατέρας του Rich διαγνώστηκε με καρκίνο και έφυγε από τη ζωή, η αγαπημένη του του συμπαραστάθηκε και τον βοήθησε να το ξεπεράσει. 

«Μας περνούν για πατέρα με κόρη»

Αν και τα αγαπημένα τους πρόσωπα πάντα υποστήριζαν τη σχέση τους, το ζευγάρι άκουσε πολλές φορές από αγνώστους πως μάλλον είναι πατέρας και κόρη.

«Θυμάμαι μια φορά που μια κυρία μ ερώτησε αν ο Rich είναι ο μπαμπάς μου, αλλά οι προθέσεις δεν φαινόντουσαν αγνές! Όταν της είπα πως είναι το αγόρι μου, θύμωσε και άρχισε την κατήχηση περί διαφορά ηλικίας», λέει η Evie. 

Ωστόσο, τίποτα δεν τους πτόησε. Ακόμα κι όταν ο γάμος τους αναβλήθηκε τρεις φορές, την πρώτη λόγω κόβιντ και τι άλλες δύο επειδή πέθανε ο μπαμπάς της Evie και στη συνέχεια η μαμά του Rich, το ζευγάρι άντεξε στις δυσκολίες. Σήμερα, ανυπομονούν να κρατήσουν στην αγκαλιά τους το μωράκι τους και να του χαρίσουν μια όμορφη και ευτυχισμένη οικογένεια. 

Πηγή: thesun.co.uk

v