«Ανακάλυψα τυχαία πως ο επί 6 χρόνια σύντροφός μου είναι… αδερφός μου!»

«Ανακάλυψα τυχαία πως ο επί 6 χρόνια σύντροφός μου είναι… αδερφός μου!»

Μία απίθανη ιστορία αποκάλυψε μία χρήστης του Reddit, η οποία ούτε λίγο, ούτε πολύ, εξιστόρησε πως ανακάλυψε πως ο αγαπημένος της σύντροφος με τον οποίο είναι μαζί εδώ και έξι χρόνια, είναι… ο βιολογικός αδελφός της.

Στην ανάρτησή της, η οποία έχει γίνει viral, ξεκινάει λέγοντας: «μόλις έμαθα ότι αυτός που βγαίνει εδώ και έξι χρόνια είναι ο βιολογικός μου αδελφός. Είμαι 30 ετών και ο αδελφός μου 32. Με υιοθέτησαν όταν ήμουν μωρό, αλλά το έμαθα στο λύκειο, όπως ακριβώς κι εκείνος. Ευτυχώς είχαμε καλές οικογένειες που μας μεγάλωσαν χωρίς να χρειάζεται να γυρίζουμε από σπίτι σε σπίτι». 

Όσον αφορά τη μεταξύ τους σχέση, η κοπέλα εξήγησε πως ήταν μοναδική. «Καταλαβαίνουμε ο ένας τον άλλον από την πρώτη στιγμή που συναντηθήκαμε. Μεταξύ μας υπήρξε έλξη, ενώ δεν έχω γνωρίσει άλλον άνθρωπο να νιώσω τόση οικειότητα τόσο γρήγορα. Τώρα ξέρω πως αυτό οφείλεται στο είναι αδερφός μου. 

Το ζευγάρι είναι πολύ καιρό μαζί και, όπως είναι λογικό, έχουν ολοκληρώσει τη σχέση τους, έχουν γνωρίσει ο ένας την οικογένεια του άλλου και είναι πολύ δεμένοι μεταξύ τους. Ευτυχώς, όπως αναφέρει η κοπέλα, δεν έχουν κάνει ακόμα παιδιά γιατί ίσως να υπήρχε σοβαρό πρόβλημα υγείας. 

Πως έμαθε ότι ο σύντροφός της είναι και αδελφός της;

Όλα ξεκίνησαν όταν αποφάσισε να κάνει ένα απλό τεστ DNA για να μάθει την καταγωγή της.

«Ήμουν ενθουσιασμένη περιμένοντας το αποτέλεσμα, αλλά ανακάλυψα το αδιανόητο: πως εγώ κι ο σύντροφός μου είμαστε αδέλφια. Σοκαρίστηκα. Να φανταστείτε, ακόμα δεν του το έχω πει, δεν έχω βρει τον τρόπο» λέει, επισημαίνοντας πως δεν μπορεί να τον δει ως αδελφό.

«Έχουμε ένα σπίτι μαζί και ζούμε μια άνετη ζωή. Σύντομα θα επαναλάβω το τεστ με την ελπίδα πως το αποτέλεσμα είναι λάθος. Ο σύντροφός μου (και αδερφός μου…) είναι ο έρωτας της ζωής μου», είπε χαρακτηριστικά.

Στα σχόλια επικρατεί… αναστάτωση, καθώς ο κόσμος στέκεται στις μηδαμινές πιθανότητες που υπήρχε να συμβεί κάτι τέτοιο, ενώ ζητάει ενημέρωση για τα αποτελέσματα του δεύτερου τεστ.

Πηγή: in.gr

v