Γυμνάσιο στην Κύπρο απέβαλε 30 μαθητές λόγω εμφάνισης με το… καλημέρα σας!

Γυμνάσιο στην Κύπρο απέβαλε 30 μαθητές λόγω εμφάνισης με το… καλημέρα σας!

Οι μαθητές στην Κύπρο επέστρεψαν σήμερα στα θρανία αλλά, όπως φαίνεται, τα πράγματα δεν κύλησαν ομαλά σε όλες τις σχολικές μονάδες.

Συγκεκριμένα, στο  Γυμνάσιο Σχολείο Πετράκη Κυπριανού στη Λάρνακα, σύμφωνα με καταγγελίες γονέων του σχολείου, αποβλήθηκαν περίπου 30 με 35 μαθητές λόγω εμφάνισης. 

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Συνομοσπονδίας Γονέων Λάρνακας, Κώστα Κώστα, ο οποίος μίλησε στη Cyprus Times, ο Διευθυντής του εν λόγω Γυμνασίου απέβαλε τους μαθητές λόγω ενδυμασίας και κουρέματος.

«Πρόκειται για τον Διευθυντή που πέρσι δεν επέτρεψε να πάρουν απολυτήριο έξι μαθητές και πάλι λόγω κουρέματος. Είναι η πρώτη ημέρα και έπρεπε να υποδεχθεί τους μαθητές με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, να νιώσουν ότι πάνε σε έναν φιλόξενο τόπο. Αντί αυτού μπήκε αυστηρά και χωρίς να κάνει καν συστάσεις απέβαλε μαθητές για την ενδυμασία και το κούρεμά τους. Ακόμη και τους κανονισμούς να εφάρμοζε, τότε έπρεπε πρώτα να κάνει σύσταση, παραίνεση και ύστερα να προχωρήσει με αποβολές. Πήγαν μαθητές για πρώτη φορά στο Γυμνάσιο και τους απέβαλε».

Ο κύριος Κώστα, όπως ανέφερε, θα μεταβεί στο σχολείο ώστε να μάθει από πρώτο χέρι τι έχει συμβεί.

«Εγώ προτίθεμαι να συγκαλέσω έκτακτη συνεδρία της Ομοσπονδίας Συνδέσμου Γονέων Λάρνακας και η εισήγηση μου θα είναι αύριο το πρωί όλα τα σχολεία, αν είναι δυνατό να απέχουν, προς συμπαράσταση των μαθητών του εν λόγω Γυμνασίου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πηγή: news247.gr

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v