Μόνη μαμά υιοθέτησε 4 αδερφάκια για να μην μεγαλώσουν χωριστά

Μόνη μαμά υιοθέτησε 4 αδερφάκια για να μην μεγαλώσουν χωριστά

Κάθε παιδί αξίζει ένα ασφαλές και ζεστό περιβάλλον για να μεγαλώσει και μια μητέρα να το αγαπά και να το φροντίζει. Για 4 αδέρφια ο άνθρωπος αυτός είναι η Melissa Servetz, η οποία αν και ανύπαντρη δεν δίστασε να τα υιοθετήσει για να τους προσφέρει όλα όσα είχαν στερηθεί.

Η Servetz αγαπούσε τα παιδιά από τότε που ήταν μικρή. Η μητέρα της που ήταν δασκάλα δημοτικού υπήρξε το πρότυπό της και της έμαθε όλα όσα χρειάζεται ένα παιδί για να μεγαλώσει σωστά. Μεγαλώνοντας, έγινε και η ίδια δασκάλα και τώρα μετράει 20 χρόνια εμπειρίας στον χώρο της εκπαίδευσης.

Η αγάπη της για τα παιδιά ήταν τόσο μεγάλη, που η Melissa έγινε ανάδοχη μητέρα το 2015. Μέσα σε έξι χρόνια ανέλαβε την αναδοχή 60 παιδιών.

«Κάποια έμειναν μαζί μου για περισσότερο από ένα χρόνο. Κάποια για δυο εβδομάδες και άλλα για 5 ημέρες. Όταν χρειαζόταν η βοήθειά μου απλώς την έδινα χωρίς να το σκεφτώ. Αν για παράδειγμα, μου έλεγαν ότι ένα παιδί χρειάζεται σπίτι για να μείνει μερικές μέρες, πάντα πρόσφερα το δικό μου».

Το γεγονός ότι δεν είναι παντρεμένη ούτε έχει κάποιο σύντροφο δεν την εμπόδισε επίσης να φτιάξει τη δική της οικογένεια, καθώς υιοθέτησε τέσσερα αδερφάκια προκειμένου να μην μεγαλώσουν το ένα χωρίς το άλλο. 

«Έχω πολλή αγάπη να τους δώσω. Μακάρι και άλλα παιδιά να βρουν μια παντοτινή οικογένεια να τα αγαπάει και να τα προστατεύει».

Πηγή: fox13news.com

v