Μαμά 4 παιδιών υιοθέτησε άλλα 6: «αγαπώ όλα τα παιδιά μου το ίδιο!»

Μαμά 4 παιδιών υιοθέτησε άλλα 6: «αγαπώ όλα τα παιδιά μου το ίδιο!»

Η Alicia Doherty, μητέρα 10 παιδιών, ξεκινάει την μέρα της στις 5 το πρωί για να τα προλάβει όλα αλλά δηλώνει πως δεν θα άλλαζε με τίποτα την καθημερινότητά της, όσο δύσκολη κι είναι μερικές φορές.

Η μητέρα, που έχει 4 βιολογικά παιδιά και 6 υιοθετημένα, ανέφερε πως οι στιγμές με την οικογένειά της είναι μοναδικές και πως δεν ξεχωρίζει κανένα από τα παιδιά της. 

Μάλιστα, μια πρόσφατη ανάρτησή της στο TikTok, την δείχνει να ετοιμάζει το πρωινό των 10 παιδιών της σε γρήγορη κίνηση, ρωτώντας τους ακολούθους της πόση ώρα χρειάζεται σε πραγματικό χρόνο για να τα έχει όλα έτοιμο μέχρι να ξυπνήσουν τα καμάρια της!

@doughertydozen Who can guess how long this really took? #9to5 #LargeFamilyLiving #10kids ♬ original sound - Ruby



Τα 3 μικρότερα παιδιά της, δύο βιολογικά δίδυμα και ένα υιοθετημένο, έχουν την ίδια ηλικία και μεγαλώνουν κυριολεκτικά σαν τρίδυμα, παρά το διαφορετικό χρώμα στο δέρμα τους. 

Η πολυμελής οικογένεια δεν πτοείται ούτε από την κούραση ούτε από τις αυξημένες οικονομικές απαιτήσεις των παιδιών. Τα βγάζουν πέρα μόνοι τους, με πυξίδα και οδηγό την αγάπη που νιώθουν ο ένας για τον άλλον. Εμείς, πάλι, τους βγάζουμε το καπέλο για την γενναιοδωρία και τη μεγαλοψυχία τους. 

Πηγή: thesun.co.uk, nypost.com

v