Καθηγητής παρηγορεί το μωρό φοιτήτριάς του κατά τη διάρκεια του μαθήματος

Καθηγητής παρηγορεί το μωρό φοιτήτριάς του κατά τη διάρκεια του μαθήματος

Υπάρχουν κάποιοι καθηγητές, τους οποίους δεν ξεχνάς ποτέ. Είναι μεταδοτικοί, ευγενικοί και το κυριότερο νοιάζονται για τους μαθητές τους. Ο Dr. Samuel Reed είναι ένα από αυτούς και το απέδειξε με τον πιο γλυκό τρόπο: παρηγόρησε το μόλις 2 μηνών μωρό φοιτήτριάς του, έτσι ώστε εκείνη να μπορέσει να παρακολουθήσει το μάθημά του.

Η Peterra Richburg είναι μια πολύ καλή φοιτήτρια, η οποία μεγαλώνει μόνη της την κόρη της Aria. Μια μέρα δεν βρήκε άνθρωπο να της κρατήσει το μωρό της και αναγκάστηκε να το πάρει μαζί της στο πανεπιστήμιο.

«Ήμουν αγχωμένη και ντρεπόμουν. Φοβόμουν ότι οι συμφοιτητές και ο καθηγητής μου θα δυσανασχετούσαν, αλλά ήταν όλοι υπέροχοι», δήλωσε και πρόσθεσε ότι όλοι ήταν ενθουσιασμένοι και πολύ υποστηρικτικοί.

Η μικρούλα κοιμόταν την περισσότερη ώρα, όμως κάποια στιγμή ξύπνησε και άρχισε να κλαίει. Τότε ο καθηγητής πήρε το μωρό αγκαλιά για να το καθησυχάσει και συνέχισε ατάραχος το μάθημά του.

«Εξήγησα στους φοιτητές μου ότι είμαι μπαμπάς και ξέρω τι κάνω. Η Richburg είναι αστέρι και θέλω πραγματικά να αποφοιτήσει. Οφείλω να τη βοηθήσω», είπε ο Dr. Samuel Reed

Πηγή: foxcarolina.com

v