Γιατί έχω καθυστέρηση;

Γιατί έχω καθυστέρηση;

Ερώτηση:
Έχω καθυστέρηση εδώ και έξι μέρες. Αυτό τον μήνα είμαι πολύ στρεσαρισμένη. Επιπλέον είναι και οι αλλαγές ώρας επειδή βρίσκομαι στην Ασία. Να σημειώσω ότι έχω πόνους χαμηλά και στη μέση. Τι φταίει;
Απάντηση:

Τόσο τα ταξίδια, όσο το στρες, οι αλλαγές ώρας και οι διαιτητικές συνήθειες, μπορούν να δημιουργήσουν μικρές διαταραχές στις ορμόνες, με αποτέλεσμα την καθυστέρηση της εμμήνου ρύσεως. Δε νομίζω ότι πρέπει να ανησυχείτε αλλά να κάνετε υπομονή.

*O Δρ. Θεοδόσης Αρκουλής είναι Μαιευτήρας-Γυναικολόγος, Ειδικός στην Εξωσωματική Γονιμοποίηση, Επικεφαλής του «Κέντρου Εξωσωματικής Γονιμοποίησης Πειραιά Μίτωση».

Κάντε τη δική σας ερώτηση στους ειδικούς του Mama365

 

Οι ανωτέρω πληροφορίες απευθύνονται μόνο για γενική χρήση. Οι πληροφορίες που παρέχονται δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για την διάγνωση, θεραπεία, περίθαλψη ή πρόληψη οποιασδήποτε νόσου χωρίς την συμβουλή εξειδικευμένου ιατρού και δεν αντικαθιστούν την ιατρική εξέταση και την ιατρική συμβουλή .Θα πρέπει να συμβουλεύεστε άμεσα ειδικό ιατρό για οποιοδήποτε πρόβλημα ή ζήτημα που σας απασχολεί. Ποτέ μην παραβλέψετε ή τροποποιήσετε ολικώς ή μερικώς ιατρική συμβουλή ή αναβάλλετε να συμβουλευθείτε ειδικευμένο ιατρό του ανωτέρω άρθρου. Ο συντάκτης του άρθρου δεν φέρει οιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε ενέργεια ή παράλειψη βασισμένη στις πληροφορίες και τα δεδομένα αυτού του δικτυακού τόπου.

v