Η σπάνια πάθηση αυτού του μωρού εμποδίζει τους γονείς του να το πάρουν αγκαλιά!

Η σπάνια πάθηση αυτού του μωρού εμποδίζει τους γονείς του να το πάρουν αγκαλιά!

Την πρώτη φορά που ο Dominic Evans κράτησε τον νεογέννητο γιο του στην αγκαλιά του, κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, αφού το δέρμα του γέμισε πληγές. Λίγο αργότερα, εκείνος και η γυναίκα του έμαθαν τα δυσάρεστα νέα...

Ο μικρός Giorgio Evans-Lobato γεννήθηκε με μια σπάνια και επικίνδυνη πάθηση, τη λεγόμενη πομφολυγώδη επιδερμόλυση  ή αλλιώς το «δέρμα της πεταλούδας» - η οποία προκαλεί στο δέρμα του φουσκάλες και πληγές με το παραμικρό άγγιγμα. Το ζευγάρι δεν ήξερε για την πάθηση του Giorgio, καθώς μέχρι και τη στιγμή της γέννησής του όλα κυλούσαν φυσιολογικά. Σήμερα απλώς περιμένουν για ένα θαύμα.

«Από την πρώτη στιγμή που γεννήθηκε, ήξερα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Είχε πληγές στο δέρμα. Πονάει αφόρητα κάθε μέρα - το βλέπω στα μάτια του. Όταν μπορέσει να μιλήσει, θα μπορέσω να μάθω και το πού πονάει. Όταν με κοιτάζει είναι σαν να με ρωτάει γιατί του συμβαίνει αυτό. 

Οι γιατροί μας έχουν προειδοποίησε ότι οι πιθανότητες για να επιβιώσει τα δύο 
πρώτα χρόνια της ζωής του είναι ελάχιστες. Δεν θα σταματήσουμε όμως ποτέ να ελπίζουμε και να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να το ξεπεράσει.

Αυτό που ζούμε είναι εξαιρετικά δύσκολο. Ο γιος μας χρειάζεται φροντίδα 24/7 γι' αυτό και παραιτήθηκα από τη δουλειά μου. Πούλησα και το αυτοκίνητό μου, αλλά με το ζόρι τα βγάζω πέρα. Τίποτα όμως δεν συγκρίνεται με αυτό που περνάει το παιδί μου. Βλέπω τον πόνο στα μάτια του», είπε ο πατέρας του.

Πηγή: leicestermercury.co.uk

v