8χρονος που ξέρει καράτε τα έβαλε με ληστή και τον ακινητοποίησε!

8χρονος που ξέρει καράτε τα έβαλε με ληστή και τον ακινητοποίησε!

Μια απίστευτη ιστορία απόπειρας ληστείας σημειώθηκε στα Χανιά, με πρωταγωνιστή ένα8χρονο αγοράκι που... δεν μάσησε και τα έβαλε με τον ληστή.

Συγκεκριμένα, ο πατέρας του αγοριού τού έδωσε χρήματα και του ζήτησε να αγοράσει κάποια πράγματα από ψιλικατζίδικο της περιοχής των Τσικαλαριών.

Ο μικρός, κρατώντας τα χρήματα, ξεκίνησε με τα πόδια για να πάει στο κατάστημα, σύμφωνα με το kriti360.gr. Στη διαδρομή ένα αγόρι ηλικίας 17 με 18 ετών εξαπέλυσε επίθεση εναντίον του, στόχο να του αρπάξει τα χρήματα που κρατούσε.

Τότε, το 8χρονο αγόρι όχι μόνο δεν φοβήθηκε αλλά βγήκε στην… αντεπίθεση αναγκάζοντας τον επίδοξο ληστή του, να τραπεί σε φυγή. «Του έκανα λαβή και τον ξάπλωσα κάτω» είπε χαρακτηριστικά ο πιτσιρικάς.

Ο δάσκαλός του, περήφανος για τον μαθητή του, μίλησε στον Αντ1 για το πόσο σημαντική είναι η αυτοάμυνα, ειδικά στις μέρες μας με την αύξηση της εγκληματικότητας.

Μάλιστα, ο δάσκαλος του 8χρονου Γιάννη έδειξε στους Γιώργο Παπαδάκη και Μαρία Αναστασοπούλου την καθοριστική λαβή που έκανε ο μικρός για να προστατεύσει τον εαυτό του από τον νεαρό που ήθελε να τον κλέψει. 

Για το περιστατικό ενημερώθηκε η αστυνομία.

Πληροφορίες από  kriti360.gr, reader.gr

v