«Εμείς οι παχουλές, είμαστε… extra large σε όλα μας!»

«Εμείς οι παχουλές, είμαστε… extra large σε όλα μας!»

Όταν ερωτεύεσαι κάποιον, ερωτεύεσαι τα πάντα του! Κοιμάσαι και ξυπνάς έχοντας στο μυαλό σου το πρόσωπό του, το σώμα του, τον τρόπο που χαμογελάει ή κουνάει τα χέρια του, το περπάτημά του, την φωνή του, όλα!

Αν κάτι δεν σου αρέσει και αρχίζεις τις εκπτώσεις και τους συμβιβασμούς, τότε δεν είσαι πραγματικά ερωτευμένος και σε αυτή την περίπτωση, είναι καλύτερο να αφήσεις τον άλλον ελεύθερο προκειμένου να τον «βρει» κάποιος που θα τον εκτιμήσει γι΄ αυτό που είναι. 

Αυτό ακριβώς λέει και η Sefi Oma, ένα plus size Μοντέλο, σε ένα βίντεο στο TikTok. Η Sefi προσπαθεί να εξηγήσει στους άντρες πως, όταν ερωτεύεσαι μια  plus size γυναίκα, ερωτεύεσαι όλο το πακέτο: τις καμπύλες της, το πλατύ της χαμόγελο, τη μεγάλη της αγκαλιά αλλά και τις ραγάδες ή την κυτταρίτιδά της.

«Δεν μπορείς να λες ότι είσαι ερωτευμένος με μια plus size γυναίκα και να μην αγαπάς την κοιλιά της», έγραψε συγκεκριμένα και συνέχισε: 

«Δεν μπορείς να λες ότι είσαι ερωτευμένος με μια plus size γυναίκα και να μην αγαπάς την κυτταρίτιδα ή τις ραγάδες της.

Δεν μπορείς να λες ότι είσαι ερωτευμένος με μια plus size γυναίκα και να μην αγαπάς τις καμπύλες της.

Δεν μπορείς να λες ότι είσαι ερωτευμένος με μια plus size γυναίκα και να μην αγαπάς την μεγάλη της αγκαλιά.

Αυτό είναι το πλήρες πακέτο. 

Αν σου αρέσουν τα αδύνατα κορίτσια, μην σπαταλάς τον χρόνο σου με μια plus size γυναίκα - άστη να την έχει κάποιος που την θέλει πραγματικά, που μπορεί να την εκτιμήσει. Γιατί εμείς οι… extra large γυναίκες, είμαστε πληθωρικές σε όλα μας και δεν θέλουμε ημίμετρα!». 

Η ίδια, μάλιστα, επεσήμανε πως βρήκε τον άντρα που την θέλει για όλο το πακέτο, κι ας μην φοράει small! Εξάλλου, η αγάπη δεν κοιτάει ούτε χρόνια, ούτε κιλά και η ζωή το αποδεικνύει καθημερινά με εκατοντάδες παραδείγματα!

Πηγή: thesun.co.uk

v