«Το μεγαλύτερο bullying για τα κιλά μου το δέχομαι από γυναίκες»

«Το μεγαλύτερο bullying για τα κιλά μου το δέχομαι από γυναίκες»

Παρόλο που οι περισσότερες γυναίκες αλληλοϋποστηριζόμαστε και προστατεύουμε η μία την άλλη, δεν λείπουν και εκείνες (ελπίζουμε να είναι λίγες!) που προσβάλλουν και πληγώνουν με τα λόγια και τις πράξεις. Η TikToker Caitlan Redding, η οποία έχει υποστεί σκληρό bullying για τα κιλά της, αποκαλύπτει ότι τα χειρότερα σχόλια προέρχονται από το γυναικείο φύλο... 

«Έχω συνηθίσει να διαβάζω άσχημα πράγματα για μένα» είπε η δημοφιλής influencer που έχει πάνω από 85.000 followers, τόσο στο Tiktok, όσο και στο ΥouTube και στο Instagram. «Ένα πράγμα που ακούω συχνά ότι είμαι χοντρή και φταίω γι' αυτό» σημείωσε, ενώ συνέχισε αναφέροντας τις διάφορες προσβολές που έχει ακούσει όλα αυτά τα χρόνια.

Τα κακεντρεχή σχόλια δεν περιορίστηκαν ωστόσο μόνο σε προσβολές, αλλά υπήρξαν αρκετοί που την κατηγόρησαν ότι προωθεί την παχυσαρκία. Κάποιοι μάλιστα έβγαλαν το δηλητήριό τους λέγοντας ότι ο αρραβωνιαστικός της με τον οποίο γνωρίστηκαν όταν ήταν και οι δυο 15 ετών, είναι σίγουρο ότι την απατά.

Το μεγαλύτερο και πιο σκληρό bullying, ωστόσο, αναφέρει ότι το έχει δεχτεί από γυναίκες και όχι από άντρες. Τη σχολιάζουν για τα ρούχα της και της τονίζουν ότι «θα έπρεπε να ντρέπεται να φοράει σέξι ρούχα με τόσο πάχος».

Παρόλο που η Caitlan είναι 100 % ικανοποιημένη με τον εαυτό της, ξεκίνησε πρόσφατα ένα νέο ταξίδι «προς έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής, που περιλαμβάνει σωματική άσκηση και δίαιτα». Είπε: «Πραγματικά πιστεύω ότι φαίνομαι υπέροχη και είμαι σέξι. Θα συνεχίσω να φοράω κοντές φούστες και μπικίνι. Επιπλέον, ο άντρας μου με αγαπάει ανεξάρτητα από τα κιλά μου».

Πηγή: thesun.co.uk

v