Γυναίκα στην εμμηνόπαυση ανακάλυψε ότι είναι έγκυος 1 εβδομάδα πριν γεννήσει

Γυναίκα στην εμμηνόπαυση ανακάλυψε ότι είναι έγκυος 1 εβδομάδα πριν γεννήσει

«Επιστρέφεις από τις διακοπές σου για να μάθεις ότι είσαι 7 μηνών έγκυος κι ότι σε μία εβδομάδα θα κρατάς ένα μωρό στην αγκαλιά», ανέφερε στο TikTok η Becca Ellis, σε ένα βίντεο που έχει προβληθεί πάνω από ένα εκατομμύριο φορές.

Η Ellis εξήγησε ότι δεν ήταν σίγουρη ότι θα μπορούσε να συλλάβει φυσικά, καθώς είχε διαγνωστεί με λέμφωμα Hodgkin το 2016 και υποβλήθηκε σε διάφορες θεραπείες, όπως ακτινοθεραπεία, χημειοθεραπεία και τελικά θεραπεία με βλαστοκύτταρα, με αποτέλεσμα να μπει σε πρόωρη εμμηνόπαυση. 

«Μου αφαίρεσαν μια ωοθήκη και μου είπαν ότι θα μπω στην εμμηνόπαυση. Αυτό σημαίνει πως δεν θα μπορούσα να κάνω παιδιά φυσικά και γι' αυτό, πριν την επέμβαση, κατέψυξε κάποια από τα ωάριά μου. 

Όσο απολάμβανα τις διακοπές μου πήρα κάποια κιλά, αλλά ποτέ δεν φαντάστηκα ότι είναι λόγω εγκυμοσύνης. Κάποια στιγμή, όμως, άρχισα να έχω περίεργα συμπτώματα (αργότερα έμαθα ότι ήταν προεκλαμψία) και επέστρεψα άρον άρον στο σπίτι μου! Πήγα στο νοσοκομείο και έμαθα ότι είμαι έγκυος… Ήταν ένα θαύμα. Γέννησα ένα θαύμα!», είπε η νέα μαμά, η οποία εξομολογήθηκε πως όταν κράτησε στην αγκαλιά της το μικρό της θαυματάκι, έκλαψε από χαρά και ευτυχία.

Η Ellis υποβλήθηκε σε επείγουσα καισαρική τομή όταν ήταν 28 εβδομάδων και το μικρό της θαυματάκι ήρθε στον κόσμο την 1η Ιουλίου 2022. «Το αγοράκι μου μεταφέρθηκε αμέσως στο τμήμα νεογνών όπου και έμεινε για καιρό. Ωστόσο πάει πολύ καλά και σύντομα θα τον πάρω σπίτι. Είμαι πολύ περήφανη γι’ αυτόν! Η δύναμή του με συγκινεί κάθε μέρα και πιο πολύ», ανέφερε η περήφανη μητέρα.

Πηγή: nypost.com

v