«Θηλάζω ακόμα τους 5 και 7 ετών γιους μου - θα σταματήσουν όταν θα είναι έτοιμοι»

«Θηλάζω ακόμα τους 5 και 7 ετών γιους μου - θα σταματήσουν όταν θα είναι έτοιμοι»

«Λίγους μήνες πριν, όταν τα αγόρια μου ήταν 7 και 5 αντίστοιχα, ανέβασα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μια φωτογραφία των γιων μου να θηλάζουν» λέει η 50χρονη Lisa που είναι υπέρ του θηλασμού και το αποδεικνύει... περίτρανα!

Τη φωτογραφία της Lisa συνόδευε η λεζάντα «Θηλάζω ακόμα τους 5 και 7 ετών γιους μου - θα σταματήσουν όταν θα είναι έτοιμοι» αλλά, σύμφωνα με τα λεγόμενά της, δεν είχε την ανταπόκριση που περίμενε. 

«Τα μηνύματα που δέχτηκα κάτω από αυτή τη φωτογραφία ήταν ακραία…. Εκατοντάδες άνθρωποι μου απηύθυναν τον λόγο σαν να με ξέρουν, με το μίσος να ξεχειλίζει από την κάθε τους λέξη. Με είπαν μέχρι και παιδόφιλη», εξηγεί.

Ωστόσο, προσπάθησε να αγνοήσει τα κακόβουλα μηνύματα και, όσο μπορεί, να εξαφανίσει τα ίχνη της από τα social media. Όπως δήλωσε, δεν έχει να δώσει λόγο σε κανέναν για το τι θεωρεί σωστό και τι λάθος, ενώ ανέφερε ότι αγαπά πολύ τη διαδικασία θηλασμού και πιστεύει πως το μητρικό γάλα είναι το καλύτερο φάρμακο για τους γιους της. 

Υπερασπιζόμενη τη θέση της, υποστήριξε πως ποτέ δεν επέβαλε στα παιδιά της να θηλάσουν, ούτε τους ενθάρρυνε προς αυτή την κατεύθυνση. Ωστόσο, δεν τους είπε ποτέ “όχι” , επειδή θεωρεί ότι είναι μια φυσική διαδικασία ανάμεσα στα παιδιά και τη μαμά τους. Ήξερε ότι θα απογαλακτιστούν φυσικά όταν θα είναι έτοιμα, πράγμα που έγινε! 

«Δεν τους ενθαρρύνω να θηλάσουν, αλλά ούτε και τους αποθαρρύνω... Εκείνοι ξέρουν καλύτερα πότε πρέπει να σταματήσουν» λέει χαρακτηριστικά. 

«Σταμάτησα να θηλάζω εδώ και περίπου 6 μήνες και μου λείπει. Παράλληλα, όμως, είμαι περήφανη για τα παιδιά μου που όχι μόνο θήλασαν για τόσο καιρό, αλλά κι επειδή αποφάσισαν μόνα τους πότε θα απογαλακτιστούν και το έκαναν».

Πηγή: 7news.com.au

v