«Κοιμάμαι κάθε βράδυ αγκαλιά με την 10χρονη κόρη μου - δεν θέλω να σταματήσω!»

«Κοιμάμαι κάθε βράδυ αγκαλιά με την 10χρονη κόρη μου - δεν θέλω να σταματήσω!»

H συγκοίμηση έχει αρκετά οφέλη για τα μικρά παιδιά και πολλοί γονείς επιλέγουν να κοιμούνται μαζί με τα παιδιά τους. Το ίδιο κάνει και η Kourtney Kardashian με την μεσαία της κόρη, Penelope, την οποία δύσκολα αποχωρίζεται, όπως λέει.

Μαμά και κόρη περνάνε πολύ χρόνο μαζί και, παρόλο που το κορίτσι είναι 10 ετών, κοιμάται τα περισσότερα βράδια μαζί με τη μητέρα της. «Κοιμάται μαζί μου κάθε μέρα από τότε που γεννήθηκε, εκτός από τις φορές που κάνει sleepover σε κάποια φίλη της», εξηγεί η μητέρα της και προσθέτει πως δεν θέλει να σταματήσουν αυτή τη συνήθειά τους. . 

«Η Penelope μου μοιάζει πολύ. Περνάμε πολύ χρόνο μαζί και δεν ανησυχώ καθόλου για εκείνη. Ο δεσμός μας είναι δυνατός και υπάρχει εμπιστοσύνη μεταξύ μας». 

Η σταρ του ριάλιτι «Kourtney Kardashian Barker» δεν είναι η μόνη διάσημη που επιλέγει τη συγκοίμηση. Πρόσφατα η ηθοποιός Alicia Silverstone είπε ότι ο 11χρονος γιος της, Bear, εξακολουθεί να κοιμάται στο κρεβάτι της.

«Ο Bear κι εγώ κοιμόμαστε ακόμα μαζί», ανέφερε η Silverstone, αγνοώντας τα επικριτικά σχόλια των ακολούθων της για την επιλογή της. 

Πηγή: today.com

v